Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Helgenæs Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Helgenæs
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 95 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 2000 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Helgenæs Østjylland Danmark

Dejligt sommerhus i træ, beliggende på en kuperet naturgrund med flot havudsigt samt til Kattegatøen Hjelm. Huset er bygget 1970 og senest renoveret 2008. Til huset hører 2 terrasser. Indvendigt er der trævægge og -lofter samt trægulve med løse tæpper. Klinkegulv i badeværelset. Pænt badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. I forbindelse med stuen ligger det hyggelige køkken med bl. a. komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Dejlig stue med TV med parabol (digital), DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller samt brændeovn. Sovepladserne fordeler sig på 2 værelser med dobbeltseng, 1 værelse med køjeseng samt 2 sovepladser på dobbelt sovesofa i opholdsstuen. Til børnene er der Playstation2 samt barneseng og høj barnestol til de mindste. Et rigtig hyggeligt sommerhus beliggende i smuk natur og børnevenligt område på Helgenæs, ca. 20 min. kørsel fra Ebeltoft By og dens mange spændende aktiviteter, bl. a. Fregatten Jylland, Det gamle Rådhus og Glasmuseet. Der er heller ikke langt til Mols Bjerge. Huset er genbo til reg.nr. 53-0539.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Helgenæs


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !