Kærlighedsbroen - The Bridge of Lovers

Ayia Napa, Cyprus KORT
Smuk klippekyst ved Ayia Napa

Smuk klippekyst ved Ayia Napa

Kærlighedsbroen i Ayia Napa, også kendt som Kærlighedens Bro, er en berømt bueformet klippe beliggende på kysten nær Glyko Nero Strand i den østlige del af Ayia Napa.

Broen er cirka 6 meter lang og en halv meter bred. Det er muligt at gå ud på den naturlige bro, men gå forsigtigt, så du ikke falder.

Kærlighedsbroen i Ayia Napa ligger lige under skulpturparken, så den er ret centralt placeret og der er gratis parkering tæt på.Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Europa > Cypern > Ayia Napa

Makronissos strand, Ayia Napa

Ayia Napa, beliggende på den sydøstlige kyst af Cypern, er en populær feriedestination kendt for sine smukke strande, livlige natteliv og kulturelle seværdigheder. Her er en forsmag på hvad du kan forvente på en ferie i Ayia Napa:

Ayia Napa tilbyder en bred vifte af oplevelser og aktiviteter for enhver smag. Fra de betagende strande og krystalklare vand til spændende vandsportsaktiviteter, pulserende natteliv og historiske seværdigheder, er der noget for enhver rejsende at nyde.

Hvad er Ayia Napa især kendt for?

Ayia Napa er især kendt for sit livlige natteliv, med et væld af barer, klubber og diskoteker, der tiltrækker festglade turister fra hele verden. Byen er også kendt for sine fantastiske strande og smukke naturområder.

Hvad skal jeg se og opleve i Ayia Napa?

Nogle af de must-see steder og oplevelser i Ayia Napa inkluderer:

- Nissi Beach: En af de mest populære strande i Ayia Napa, kendt for sit k ...Læs mere om Ayia Napa
Populært i Ayia Napa

ArtiklerVi anbefaler