Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Dyngby Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Dyngby
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 54 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 250 Afstand til indkøb 3500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Dyngby Østjylland Danmark

Charmerende ældre sommerhus i træ, renoveret 1990, beliggende på grund med store træer tæt på stranden. Til huset hører åben terrasse med havemøbler. Indvendigt er der gulvtæpper, lyse tapetserede vægge og hvide gipslofter. Lille badeværelse med flisegulv og bruseniche. Det store køkken/alrum er bl. a. udstyret med kombineret opvaskemaskine og komfur. Køkkenet er kombineret med havestuen, som er indrettet med brændeovn og TV med parabol (digital). Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng og 1 med køjeseng. Desuden barneseng og høj barnestol i huset. På grundens græsplæne er der sandkasse samt masser af plads til spil og leg. Desuden er der skyggefulde hyggekroge og læ til solbadning. Der findes et lille udhus til opbevaring af havemøbler m.m. Robåd med 2 redningsvester står til rådighed.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Dyngby


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !