Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Lild Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Lild Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum    
Areal 187 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 600 Afstand til indkøb 7000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Lild Strand Vestjylland Danmark

Utrolig flot og rummeligt sommerhus i sten, bygget i 2 etager i 2007, beliggende på en natur-/klitgrund ved indkørslen til det charmerende fiskerleje Lild Strand, hvor fiskerne stadig trækker bådene på land om aftenen. Til huset hører et meget stort, åbent og tildels afskærmet terrasseareal med diverse havemøbler samt stor 6-pers. udendørs spa. Indvendigt er væggene vandskurede. I stueetagen er der klinkegulve, og på 1. sal er der usædvanligt smukke plankegulve, hvilket giver huset en helt speciel atmosfære. Huset er indrettet med 2 lækre badeværelser. Det ene ligger i stueetagen og har gulvvarme, bruseniche, 2-pers. spa samt vaskemaskine og tørretumbler. Det andet ligger på 1 sal og er indrettet med dampkabine og lille sauna. Det eksklusive køkken er kombineret med den lyse spiseafdeling og bl.a. udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser, varmluftovn og keramiske kogeplader. Fra køkkenet er der desuden direkte udgang til den dejlige terrasse. Fra opholdsstuen med store vinduespartier og dejligt lysindfald, har I en storslået udsigt ud over havet og de store, uspolerede naturområder. Opholdsstuen er indrettet med lækre møbler, brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller og surroundsound-system. Der forefindes desuden mindre kontormiljø med gratis ADSL-internetforbindelse (computer skal medbringes) samt kombineret telefax/printer/kopimaskine. Husets sovepladser fordeler sig på 2 værelser med dobbeltseng i stueetagen og 2 værelser med dobbeltseng på 1.sal. Desuden hems med 2 sovepladser (madrasser). Af yderligere udstyr kan Playstation2, ekstra TV, barneseng og høj barnestol nævnes. Udendørs spa til 6 personer. Sandkasse og garage på grunden. Et virkelig skønt sommerhus, bygget i gedigne materialer, helårsisoleret og derfor velegnet til en afslappende ferie på alle årstider. Lild Strand er et lille, hyggeligt fiskerleje i meget naturskønne omgivelser - en ideel feriedestination for dem, der søger ro, hygge, dejlig og uspoleret natur, god strand, et rigt dyre- og fugleliv samt frisk luft. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området, og i Fjerritslev (22 km) og Hanstholm (37 km) finder i et stort udvalg af butikker samt flere spisesteder. Stranden ved Lild er ca. 50 m bred og 30 km lang, afskærmet af en klitrække. Stranden er en sandstrand med enkelte sten, og badevandet et klart og lavt i kanten.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Lild Strand
Video - Lild Strand Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !