Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Kollerup Klit Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Kollerup Klit
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 78 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 3500 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Kollerup Klit Vestjylland Danmark

Skønt og hyggeligt indrettet sommerhus i træ, bygget i 1979 og renoveret i 2002. Huset er beliggende på en stor naturgrund med fyr og grantræer og god plads til boldspil. Til huset hører såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er der trævægge og -lofter til kip. Endvidere er der trægulv i stuen og på værelserne samt vinylgulv i køkken og på badeværelset. Badeværelset er indrettet med bruser og vaskemaskine. Det funktionelle køkken er bl.a. udstyret med mikrobølgeovn. Hyggelig opholdsstue med brændeovn, TV med parabol (analog) og stereoanlæg. Fra stuen er der udgang til den overdækkede terrasse. Husets sovepladser fordeler sig på 1 soveværelse med 2 enkeltsenge samt 2 værelser med køjeseng. Barneseng, høj barnestol og gynge til de små feriegæster. Sommerhuset ligger som det sidste hus på vejen. Gode aktivitetsmuligheder i området, bl.a. ridning, 18-hullers golfbane, tennis og hesteudlejning.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Kollerup Klit


Kollerup Klit er et populært sommerhusområde ved vestkysten i nærheden af Fjerritslev.
I Fjerritslev finder man bl.a. butikker, kirke, bibliotek, lokal museum og biograf.
Den bilfri Kollerup Strand er en bred sandstrand med enkelte sten.
En del af stranden mellem Kollerup Strand og nabostranden Grønne Strand er udlagt som naturiststrand.
Ved stranden kan I se fritidsfiskerne, der går ud og røgter deres garn fra den åbne strand.
Gå ikke glip af den enestående solnedgang over Vesterhavet fra stranden eller klitterne.Video - Kollerup Klit Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !