Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Helgenæs Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Helgenæs
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 89 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 600 Afstand til indkøb 4000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Helgenæs Østjylland Danmark

Med en fantastisk beliggenhed og havudsigt fra såvel hus som grund, finder I dette hyggelige og velholdte sommerhus i træ, bygget i 1976 og løbende renoveret, senest i 2004. Huset ligger på en dejlig naturgrund og til huset hører såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er vægge og lofter beklædt med træ. Trægulve. Pænt badeværelse med bruseniche og opvarmet klinkegulv. Hyggelig lys opholdsstue med udgang til overdækket terrasse, TV, stereoanlæg med CD-afspiller samt brændeovn. I forbindelse med opholdsstuen ligger det funktionelle køkken som er udstyret med bl.a. mikrobølgeovn, fryser og varmluftovn. Lille bryggers med vaskemaskine og adgang til husets sauna. Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng og 2 værelser med køjesenge. Fra alle tre værelser er der udgang til terrasse. Til børnene findes der barneseng samt sandkasse. Et rigtig hyggeligt sommerhus beliggende i børnevenligt område, med utrolig flot udsigt ud over Helgenæs, skov og vand. Ca. et kvarters kørsel fra Mols Bjerge, Ebeltoft by og dens mange spændende aktiviteter bl.a. Fregatten Jylland, Glasmuseet og Det Gamle Rådhus.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Helgenæs


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !