Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Rendbjerg Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Rendbjerg
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 59 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 350 Afstand til indkøb 5000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Rendbjerg Sønderjylland Danmark

Hyggeligt og velholdt sommerhus i træ fra 1973, senest renoveret i 2008. Huset er beliggende på en indhegnet havegrund for enden af en lukket vej, kun 350 m fra sandstrand. Dejligt lyst badeværelse med flisegulv. Det velfungerende køkken med spiseplads og nye hårde hvidevarer som f.eks. fryser er kombineret med skøn lys og venlig opholdsstue, som indeholder brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og radio med CD-afspiller. Fra opholdsstuen er der direkte adgang til husets overdækkede terrasse med havemøbler. Huset rummer 2 gode soveværelser med dobbeltseng. Desuden er der 2 sovepladser på sovesofa i stuen. Saunaen ligger separat i et lille anneks ved huset. Til de mindste feriegæster findes der Trip-Trap barnestol samt sandkasse på grunden. Et godt sommerhus, hvor der er mulighed for at slappe af på enhver tid af året. Kun 4 km til Gråsten og 12 km til Sønderborg. Området byder på et stort og varieret udbud af oplevelser og aktivitetsmuligheder så som sejlsport, vandring, cykling, golf eller et besøg hos et af områdets mange historiske attraktioner og mindesmærker.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Rendbjerg


Rendbjerg er en bebyggelse ved Egernsund, Sønderjylland. Den består af 176 sommerhuse delt i det vestlige Teglbakken og det østlige Bredmaj der er beliggende ud mod Flensborg Fjord.

Området bærer præg af det tidligere så store teglværksindustri som har efterladt et meget kuperet terræn. Tidligere var der en anløbsbro på stedet, hvor der i dag er badebro.

Vandreruten Gendarmstien går igennem Rendbjerg og i områdets sydvestlige hjørne er der anlagt en lystbådehavn, Marina Minde.Video - Rendbjerg Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !