Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Købingsmark Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Købingsmark
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 7 Soverum    
Areal 94 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Købingsmark Sønderjylland Danmark

Hyggeligt sommerhus i træ, bygget 1971 og løbende moderniseret, senest 2007, beliggende kun 150 m fra vandet på stor have-/naturgrund perfekt til boldspil og andre udendørs aktiviteter. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler, mexicansk grill og hængekøje. Indvendigt er vægge og lofter beklædt med træ. Gulvtæpper i stue samt 2 af værelserne. Trægulv i værelset med dobbeltseng. Vinyl i køkkenet. Dejligt badeværelse med 2- pers. spa, opvarmet klinkegulv, bruseniche, vaskemaskine, tørretumbler samt direkte adgang til husets sauna. Det funktionelle køkken er kombineret med opholdsstuen og er bl. a. udstyret med komfur med keramiske kogeplader, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Hyggelig opholdsstue indrettet med ny brændeovn (2007), fladskærms-TV med parabol (digital) og stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 3 gode soverum; 1 med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge samt 1 med køjeseng og 1 enkeltseng. Endvidere 1 soveplads på sovesofa i stuen. Til børnene er der barneseng og høj barnestol. Huset er beliggende i det populære sommerhusområde Købingsmark på Nordals lige ud til Lillebælt og en dejlig, børne- og handicapvenlig strand. Gode forhold for windsurfere langs kysten. Der er gode indkøbsmuligheder i området, og Nordborg (ca. 5 km fra Købingsmark) har et bredt udvalg af forretninger og spisesteder. Bemærk: Varmepumpe i huset, som minimerer strømforbruget. Brænde kan købes hos ejer. Gratis greenfee til 1 person på golfbanen ”Nordborg Golfklub”

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Købingsmark
Video - Købingsmark Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !