Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Hejlsminde Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Hejlsminde
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 148 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 300 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Hejlsminde Sønderjylland Danmark

Skønt sommerhus, bygget i sten i 1816, men totalt renoveret i foråret 2010, beliggende på en havegrund med pragtfuld udsigt til vandet, fra såvel hus som grund. Huset har en dejlig flisebelagt terrasse med gode havemøbler. Huset er i 2 plan og indeholder følgende: i stueetagen entre med klinkegulv og trappeopgang til 1 sal, skønt køkken/alrum med klinkegulv og spiseplads bl.a. udstyret med fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Flot badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Soveværelse med dobbeltseng samt værelse/tv-stue med 2 enkeltsenge. På 1. sal finder I en rigtig hyggelig stue, med gode møbler, samt TV med parabol (digital - danske og tyske kanaler), DVD-afspiller, radio med cd-afspiller samt brændeovn. Fra opholdsstuen er der desuden den skønneste udsigt over vand og marker. 2 gode soveværelser med hver 1 dobbeltseng. Af yderligere udstyr kan vaskemaskine og tørretumbler nævnes. Klinkegulve, trægulve, samt malede vægge og lofter. Til børnene er der sandkasse og gyngestativ.Et rigtig skønt sommerhus, beliggende i populært ferieområde, tæt på Hejlsminde Strand Camping, hvor man mod betaling kan benytte campingpladsens faciliteter. Der er ca. en times kørsel til Legoland i Billund og Givskud Zoo

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Hejlsminde


Hejlsminde ligger i Sydjylland og er en lille turist- og badelokalitet, beliggende i Hejls Sogn ved udløbet af Hejls Nor hvor det munder ud i Lillebælt. Stedet var oprindeligt et gammelt fiskerleje, men består i dag hovedsageligt af sommerhusområder, et badehotel, en campingplads og en lille havn. En slusebro fører over norets udløb til den sydlige del af bebyggelsen, der hører til Aller Sogn i Sønderjylland. Hejlsminde ligger i Kolding Kommune og tilhører Region Syddanmark.


Video - Hejlsminde Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !