Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Gråsten Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Gråsten
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 132 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 10 Afstand til indkøb 800 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Gråsten Sønderjylland Danmark

Kun 10 m fra fjorden og med en fantastisk udsigt over lystbådehavnen og skoven ligger denne luksuriøse ferielejlighed i et rækkehus fra 2007, opført i Skagenstil. Lejligheden befinder sig på 1. sal og er i 2 plan. Lejligheden fremstår flot og lys med hvidmalede vægge og lofter overalt. Gulvene er belagt med lyst træ, dels med små gulvtæpper. Lejligheden er smagfuldt indrettet. En moderne indrettet spisestue med brændeovn og direkte udgang til den ene af husets 2 terrasser mod øst med Weber-gasgrill. Denne terrasse er delvist afsærmet med læskærm/sejldug. Køkkenet er kombineret med spisestuen og indeholder opvaskemaskine, varmluftovn samt komfur med keramiske kogeplader. Fra køkkenet er der udgang til husets anden terrasse, som er sydvestvendt. Fra spisestuen fører en trappe op til 1. sal, hvor I finder en dejlig og godt indrettet opholdsstue, som indeholder stereoanlæg med CD-afspiller, DVD-afspiller og TV tilsluttet fællesantenne. Gratis ADSL-internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Fra opholdsstuen er der desuden adgang til en lille altan. Lejligheden råder over 2 dejlige badeværelser. I stueetagen findes et stort badeværelse med 2-pers. spa, sauna, bruseniche og gulvvarme. På 1. sal findes et mindre badeværelse, også med bruseniche og gulvvarme samt kombineret vaskemaskine/tørretumbler. Lejligheden har 3 soveværelser, hvoraf 2 er placeret på 1. sal. Alle soveværelserne har dobbeltsenge. Til lejligheden hører også en bådplads, som kan benyttes af lejlighedens beboere. Lejligheden er energivenlig, gulvvarme overalt og opvarmes med fjernvarme. Lejligheden er beliggende i et område tæt på den dansk/tyske grænse og byder på mange gode aktivitetsmuligheder og seværdigheder. Lejligheden ligger i gåafstand, igennem en smuk skov, fra Gråsten Slot og Slotshave, som er omgivet af den smukke sønderjyske natur med skov og natur. Den rigt udsmykkede slotskirke og den blomsterrige slotshave er tilgængelig for publikum, når regentfamilien ikke selv er på slottet. I Rinkenæs mellem Gråsten og Kruså, kun få km fra lejligheden, ligger Benniksgaard Golf Center, en spændende golfbane, der er beliggende i et historisk og fredet naturområde. Besøg også byen Sønderborg med et utal af hyggelige caféer og restauranter, livligt natteliv og mange kulturtilbud, bl. a. Alsion, som er blevet udråbt til at være en af verdens bedste koncertsale. Endvidere er der kun ca. 200 m fra lejligheden er wellnesscenter med vandland, solarium, tyrkisk bad osv.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Gråsten


Gråsten er beliggende ved Nybøl Nor. Den sydlige bydel Alnor er forbundet med Egernsund og Broager Land via en 240 meter lang vejbro, der fører over noret. Gråsten er opstået omkring Gråsten Slot og er anlagt i lavtliggende terræn ved en række småsøer på grænsen mellem bakket morænelandskab mod vest og fladere slettelandskab mod øst.

Byen rummer en række virksomheder indenfor teglværk, fødevareproduktion og landbrugserhverv. Danfoss har en stor afdeling i byen. Endvidere er der et rigt handelsliv.

Byen er stationsby på jernbanestrækningen mellem Tinglev og Sønderborg.

Mest kendt er byen dog for det førnævnte Gråsten Slot, hvor den danske kongefamilie residerer om sommeren.Video - Gråsten Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !