Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Binderup Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Binderup
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 86 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 800 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Binderup Sønderjylland Danmark

Dejligt sommerhus i træ, bygget 2002, beliggende på havegrund i et nyere sommerhusområde. Fra hus såvel som grund er der en fantastisk flot panoramaudsigt over havet. Til huset hører en skøn græsplæne og et stort, åbent og overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendigt er der trægulve i stuen og på værelserne. Vægge og lofter er dels tapetserede/ malede, dels beklædt med træ. Køkken, badeværelse og gang har klinkegulv med gulvvarme. Badeværelse med bruseniche og adgang til sauna. Vaskemaskine til rådighed. Det rustikke køkken med spiseplads står i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er bl. a. udstyret med komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, opvaskemaskine, mikrobølgeovn og fryser. Opholdsstuen er indrettet med brændeovn, TV med fællesantenne, video og radio med CD-afspiller. Sovepladserne fordeler sig med på 3 værelser; 2 værelser med dobbeltseng og 1 værelse med 2 enkeltsenge. I området er der en dejlig, børnevenlig sandstrand med en lang badebro samt en skøn strandpromenade. Nabohus til 61-5065.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Binderup
Video - Binderup Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !