Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Ertebølle Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Ertebølle
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 110 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 500 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Ertebølle Vestjylland Danmark

Dejligt sommerhus i sten med fjordudsigt fra såvel grund som fra husets 1. sal, bygget i 1973 samt renoveret og tilbygget i 2003 og 2009, beliggende på grund med en dejlig, stor have. Til huset hører åben terrasse med diverse havemøbler samt ny udestue med klinkegulv og gulvvarme. Gulvtæpper overalt, dog trægulv i stue. 2 nye badeværelser, begge med klinkegulv og gulvvarme. I det ene findes der bruseniche og i det andet badekar med håndbruser. Flot køkken/alrum med bl.a. brændeovn, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, komfur med keramiske kogeplader og TV. På 1. sal er stuen er indrettet med TV med parabol (analog) og DVD-afspiller samt svalegang. Desuden gratis internet (computer skal medbringes) og vaskemaskine til rådighed. Husets sovepladser fordeler sig på 3 værelser, alle med dobbeltseng. Hems. Barneseng og gynge til børnene.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i ErtebølleErtebølle er en lille landsby i Himmerland. Landsbyen ligger i et smukt naturområde på en pynt, som strækker sig ud i Limfjorden lidt syd for landsbyen Trend. Ertebølle ligger i Vesthimmerlands Kommune og tilhører Region Nordjylland.

Området er først og fremmest kendt som følge af udgravninger som Nationalmuseet foretog i 1890'erne. Her afdækkede de at en stor bunke af muslinge- og østersskaller ikke var havnet her helt tilfældigt, men at bunken var menneskeskabt. Derudover afslørede udgravningerne at datidens mennesker havde boet stort set lige oven på bunken af skaller. Dette resulterede i det nye begreb køkkenmødding, som herefter vandt indpas inden for den europæiske arkæologi. Samtidig blev den kultur, som bopladsen hidrørte fra opkaldt efter Ertebølle, og benævnt Ertebøllekulturen. Bosættelsen og udgravningerne stammer fra den sidste del af Jægerstenalderen, hvor området var beboet fra 5200-4200 f.Kr..

Stenalderbopladsen ligger syd for Ertebølle og lige nord for den høje molérklint, Ertebølle Hoved. Her er siden opført det eksperimenterende arbejde museum Stenaldercenteret, som arbejder med en lang række aspekter inden for eksperimental arkæologi, der relaterer sig til den pågældende periode.Video - Ertebølle Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !