Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vejlby Fed Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Vejlby Fed
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 90 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 200 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Vejlby Fed Fyn & øer Danmark

Virkelig hyggeligt sommerhus med atmosfære, bygget i træ i 1987 og renoveret i 2005, beliggende på en stor naturgrund, kun 300 m fra Vesterhavet. Til huset hører et dejligt stort, såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler og mange hyggekroge samt et stort græsareal. Indvendig er der trævægge og -lofter samt gulvtæpper, dog linoleumsgulv i køkkenet. I tilknytning til gangen er der lavet en dejlig, rummelig garderobe med vaskemaskine. Badeværelse med bruseniche, opvarmet klinkegulv og 1-pers. spa. Endvidere forefindes køkken/alrum. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. Hyggeligt og personligt indrettet opholdsstue med bl.a. gode møbler, brændeovn, CD-afspiller, TV med parabol (analog) og video. Fra stue og køkken er der udgang til de dejlige terrasser. Husets sovepladser fordeler sig på 2 soveværelser med dobbeltseng samt 1 med køjeseng. Endvidere anneks med dobbeltseng. Derudover er huset udstyret med solarium. Til børnene er der gynge. Carport på grunden. Huset ligger bl.a. tæt ved Vesterhavet, Ferring Sø, indkøbscenter, minizoo, lysstøberi, Put & Take fiskesø og hesteudlejning.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vejlby Fed


Ved Vejlby Fed Strand ved Båring Vig ligger Vejlby Fed Camping, samt et sommerhusområde.
Der forefindes offentlig parkering ved campingpladsen, tæt på stranden.
Derudover er der kiosk på campingpladsen, og der forefindes legeplads og petanquebane ved stranden. Campingpladsens aktiviteter kan benyttes mod betaling.
Der er borde og bænke til medbragt mad og en dejlig badebro af træ.
Stranden er en sandstrand og ekstrem børnevenlig pga. det lave vand på nordkysten af Fyn.


Video - Vejlby Fed Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !