Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vejers Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Vejers Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 130 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 700 Afstand til indkøb 450 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Vejers Strand Vestjylland Danmark

Dette pragtfulde sommerhus i træ, opført i 1992 og renoveret i 2008, er beliggende på en dejlig naturgrund med mange hyggekroge. Huset fremstår i en særdeles velholdt stand. Til huset hører et stort åbent terrasseareal samt en lukket terrasse - begge med diverse havemøbler. Indvendigt dels klinkegulv dels trægulve i køkken, spise- og opholdsstue. Klinkegulv i alle gangarealer samt baderum, hvoraf det ene har gulvvarme. Veludstyret køkken med bl.a. mikrobølgeovn, opvaskemaskine samt fryser. 2 badeværelser, begge med bruseniche. Det ene, hvorfra der er direkte adgang til husets sauna, indeholder desuden en 3. Pers. spa. I det andet forefindes vaskemaskine og tørretumbler. Stor opholdsstue med TV samt parabol (digital), DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller og en brændeovn til hyggestunderne. 4 store soveværelser; 2 med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge samt 1 soveværelse med 1 køjeseng. Barneseng og barnestol til rådighed. Huset er særdeles velegnet til 2 familier.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vejers Strand


Vejers Strand er et feriested i Sydvestjylland, beliggende i Oksby Sogn direkte ud til Vesterhavet mellem Blåvands Huk og Henne Strand. Stedet ligger i Varde Kommune og tilhører Region Syddanmark.

Vejers Strand har i århundreder været udgangspunkt for et omfattende sæsonfiskeri, som ebbede ud i slutningen af 1800-tallet. Samtidig begyndte de første turister at komme til Vejers, på grund af den brede sandstrand og det gode badevand, som efter vestkystforhold er børnevenligt.

Det første sommerhus blev opført i 1910. Vejers Strand består i dag af et mindre byområde med indkøbsmuligheder, Vejers Strandhotel og flere restauranter, turistbutikker, grillbarer m.v. De oprindelige sommerhusområder ligger i klitterne ud til vandet, men de er suppleret med område længere inde i land.

Bebyggelsen Vejers, som ligger nogle få kilometer inde i landet, er i dag en spøgelsesby midt i det militære øvelsesterræn, som hører til Hærens Kampskole i Oksbøllejren.

Vejers Strand er velbesøgt af turister, og som ved andre vestkystbyer ikke mindst at tyske turister. På Vejers Sydstrand er det tilladt at køre i bil på selve stranden, mens nordstranden er bilfri.


Video - Vejers Strand Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !