Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Søndervig Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Søndervig
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 105 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 600 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Søndervig Vestjylland Danmark

Dette velholdte sommerhus i træ er beliggende på en skøn natur-/klitgrund, kun 600 m fra Vesterhavet. Huset er bygget i 1972 og løbende moderniseret (senest i 2004). Til huset hører en åben terrasse med havemøbler og Weber kuglegrill. Herfra kan I nyde udsigten over klitområdet. Endvidere er der en dejlig, lukket og helt ugenert solgård, hvor I kan nyde solen og slappe af. Indvendig er der trægulv i stue og køkken, klinkegulv i gangen og vinylgulv i soveværelserne. 2 gode badeværelser med bruseniche. Det store badeværelse er endvidere indrettet med gulvvarme, 2-pers. spa, vaskemaskine, tørretumbler og direkte adgang til saunaen. Det velindrettede køkken er udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, fryser og komfur med keramiske kogeplader. Lys, venlig og hyggeligt indrettet opholdsstue med god plads. Stuen er indrettet med brændeovn, video, DVD-afspiller, TV med parabol (digital) og stereoanlæg med CD-afspiller. Dejlig spiseplads med store vinduer, hvorfra man rigtig kan nyde udsigten. Gratis ADSL-internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Husets sovepladser fordeler sig på 3 soveværelser: 2 med dobbeltseng og 1 med 2 køjesenge. Barneseng, høj barnestol, gynge og sandkasse. Carport på grunden. Et dejligt sommerhus, der er beliggende i det populære turistområde Søndervig. Besøg badebyen Søndervig med de gode indkøbsmuligheder og mange aktivitetsmuligheder.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i SøndervigFeriehus Søndervig, Vestkysten
Søndervig kendes helt tilbage fra 1800-tallet som en attraktiv badeby. Det er den stadig, men den er også meget mere. Her er et spændende forretningsliv og bl.a. bowlingcenter, golfbane og badeland. Endvidere er der gode restauranter for enhver smag og aftenen kan eventuelt slutte på diskotek eller spillesteder med levende musik.

Holmsland Klit er elsket af turister for den enestående smukke og dejlige natur. De høje klitter i hedelandskabet, den kilometerlange hvide sandstrand, med rig mulighed for solbadning og strandaktiviteter, og det friske vesterhav og fjord. Netop beliggenheden mellem Vesterhavet på den ene side og fjorden på den anden, har skabt ideelle betingelser for masser af vandsportsaktiviteter.

Hvide Sande huser windsurfing-centret Westwind med egen surfskole, og her kan du lære forskellige surfgrene bl.a windsurfing, kitesurfing og padlesurfing.
KABELPARK er en kabeldreven vandski- & wakeboardbane smukt beliggende på Ringkøbing Fjord, ved Aqua Sports Zone i Hvide Sande. Vandski og wakeboard på kabel er lige til at gå til, og I ka' køre (og ha' det skægt) sammen uanset evner og niveau.

Der findes mange muligheder for lystfiskeri i Vesterhavet, fjorden og i områdets Put & Take fiskeparker. Ligeledes arrangeres der havfisketure fra havnen i Hvide Sande.

Hele området omkring Holmsland Klit ved Vestkysten og fjorden er præget af de mange smukt beliggende sommerhuse, hvoraf mange udlejes af lokale og landsdækkende feriehusudlejningsbureaer samt privat sommerhusudlejning.

Holmsland Klit byder på et stort udvalg af sommerhuse, feriehuse, ferielejligheder, hoteller, campingpladser og et vandrerhjem.


Video - Søndervig Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !