Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Ringkøbing Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Ringkøbing
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 135 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 20 Afstand til indkøb 400 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Ringkøbing Vestjylland Danmark

For enden af en stille fjordvej - med panoramaudsigt over Ringkøbing Fjord og den fantastiske himmel - ligger dette sommerhus i træ, som er præget af kunst, antikviteter og atmosfære - bygget i 1930 og renoveret i 1998. Huset ligger midt i byen, men alligevel ude i naturen. Kun 20 m fra sandstrand og i 10 min. gåafstand til byens centrum, havnen og svømmehallen. Smuk udsigt fra alle husets rum. Til huset hører en lukket gårdhave og åbne terrasser mod fjorden - alle med havemøbler, parasol og markiser. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Køkkenet er bl.a. udstyret med mikrobølgeovn, opvaskemaskine og komfur med keramiske kogeplader. Stor forstue og 2 hyggelige stuer som bl.a. indeholder brændeovn, TV tilsluttet fællesantenne, video, DVD-afspiller og steroanlæg med CD-afspiller. Havestue med engelske kurvemøbler. Kontor med gratis ADSL-internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Husets sovepladser fordeler sig på 2 specielle soverum: 1 med 2 alkover og 1 med stor alkove (1,15 m bred). 1 soveplads på gæsteseng. Solarium til rådighed. Huset ligger i et område med 2 golfbaner. Bemærk: Fjernvarme.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Ringkøbing


Om sommeren er Ringkøbing stærkt præget af turisme, ikke mindst fordi en masse sommerhusgæster tiltrækkes af Vesterhavet og bruger byen til handel.

Byen ligger i det nordøstlige hjørne af Ringkøbing Fjord ved Vonå og har desuden en lille industrihavn. Den er største by i Ringkøbing-Skjern Kommune og hører til Region Midtjylland.

Byens navn betyder "købstaden ved Rindum" (Rindum er en landsby grundlagt omkring jernalderen). Ringkøbing blev grundlagt af landbrugs- og fiskersamfundet og fik købstadsrettigheder i 1443. Takket være sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord havde den gode adgangsforhold for søfarten og hermed også for handel, men efterhånden som indsejlingsløbet gennem Holmsland Klit sandede til, mindskedes adgangen for skibe og dermed også for indtægtskilder af denne art.

I Ringkøbing finder man en masse gamle huse samt en række charmerende brolagte gader og stræder. Den ældste bygning er Ringkøbing Kirke der stammer fra 1400-tallet og ligger ved Torvet. Dens tårn er byens vartegn og temmelig specielt konstrueret, idet den høje bygning bliver bredere opefter. Ved Torvet finder man også Hotel Ringkøbing, der er en bindingsværksbygning bygget i 1500-tallet og Den Gamle Borgmestergård som stammer fra 1807.

I Nygade står en statue af J.C. Christensen, som var dansk statsminister fra 1905-08. På den lille plads ved enden af Algade står en staue af bysbarnet grønlandsfarer, journalist og forfatter Ludvig Mylius-Erichsen. Statuen er tilbage på sin oprindelige plads foran Ringkøbing Museum, hvor den blev opstillet i 1916, men i en årrække var i stedet placeret i Nygade.

På hjørnet af Nørregade og Nygade finder man Ringkøbing Bio i den statelige bygning Nørrehus, der har været samlingssted for byen siden åbningen i 1909. Ringkøbing Bio drives af en biografforening, der har overtaget driften efter familien Pedersen, der drev biografen i 90 år fra 1909 til 1999.Video - Ringkøbing Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !