Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Nab Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Nab Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 110 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 5000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Nab Strand Fyn & øer Danmark

Kun 200 m fra stranden ligger dette dejlige sommerhus i 2 etager på en naturgrund med flot udsigt over havet fra såvel hus som grund. Huset er bygget 2003. Til huset hører dejlig, åben terrasse med havemøbler. Indvendigt er gulve, vægge og lofter beklædt med lyst træ. 2 badeværelser med gulvvarme og bruseniche. Det ene er endvidere udstyret med 2-pers. spa og direkte adgang til husets sauna. Det andet er udstyret med vaskemaskine og tørretumbler. Det lyse køkken er bl. a. udstyret med komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og fryser. Direkte udgang til terrasse, hvor I kan sidde og nyde den pragtfulde udsigt ud over vandet. I stuen, som er kombineret med køkkenet, er der TV med video (fællesantenne), DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller samt brændeovn. Sovepladserne fordeler sig på 4 lyse soverum, alle med dobbeltseng. På 1. sal er der en lille stue med TV og en altan, hvorfra I har panoramaudsigt over Det fynske Øhav. Endvidere er der solarium, barneseng og høj barnestol til rådighed. Bådudlejning i nærheden.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Nab Strand
Video - Nab Strand Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !