Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Balka Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Bornholm Balka
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 58 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 50 Afstand til indkøb 1800 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Balka Bornholm Danmark

Dejligt og velbeliggende sommerhus i sten, bygget i 1985 og tilbygget 2008, på en naturgrund i 2. række og med havkig. Huset ligger ca. 15 m fra nabohuset og en sandsti (ca 50 m) fører direkte til Balka Strand og Østersøen. Til huset hører terrasse med havemøbler. Indvendig er der trævægge og trælofter til kip. Gulvtæpper. Badeværelse med bruseniche. Nyt soveværelse med dobbeltseng i en tilbygning fra 2008. Herfra er der udgang til terrasse og udsigt til vandet. Desuden dobbeltseng på høj hems med opgang fra opholdsstuen. Endvidere 2 enkeltsenge på hemsen med adgang udefra. Det nye køkken (2009) er bl.a. udstyret med mikrobølgeovn, komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn og opvaskemaskine. I opholdsstuen, hvorfra der er adgang til husets terrasse finder I stereoanlæg med CD-afspiller, DVD-afspiller og TV med parabol (digital). Til de mindste feriegæster findes der barneseng og høj barnestol. Carport på grunden. Et dejligt sommerhus til den lille familie.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Balka


Balka er en kyst- og sommerhusby på Bornholm.
Den har et stort sommerhusområde Balka Strand.
Balka Strand er meget børnevenlig, med en lavvandet sandbund.

Balka er beliggende ved Østersøen på den sydlige del af Bornholms østkyst 3 km syd for Nexø.


Video - Balka Bornholm
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !