Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Gudhjem Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Bornholm Gudhjem
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 70 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 1500 Afstand til indkøb 2500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Gudhjem Bornholm Danmark

Lejlighed i 2 plan, bygget i 1983 / renoveret i 2003, beliggende på en tidligere landejendom tæt ved Gudhjem samt klippekyst. Udsigt til havet og Christiansø fra såvel grund som stue. Ejer bor i hovedhuset. Lejligheden er indrettet med stor, delvis overdækket altan med havemøbler samt trappenedgang til plæne. Tæpper på gulvene, dog klinkegulv i badeværelse, køkken og entré. Vægge og lofter er beklædt med profiltræ. Badeværelse med bruser og gulvvarme. Køkkenet er udstyret med bl.a. mikrobølgeovn og fryser. Stuen er indrettet med TV og stereoanlæg med CD-afspiller. 2 værelser med dobbeltseng. Vaskemaskinen er fælles med ejeren. Barneseng, høj barnestol, gynge, sandkasse og legehus til børnene. El og varme er inkluderet i lejeprisen.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Gudhjem
Video - Gudhjem Bornholm
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !