Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Hasle Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Bornholm Hasle
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 122 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 5 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Hasle Bornholm Danmark

Dejligt, lyst, venligt og flot møbleret luksussommerhus i sten i 2 etager med unik beliggenhed i Hasle Marina direkte ud til lystbådehavn. Storslået havudsigt og udsigt over den charmerende lystbådehavn fra såvel terrasse som balkon. Huset er bygget i 2005 og ligger på en naturgrund med kajareal. Til huset hører såvel 2 balkoner samt træterrasse med stor grill og diverse havemøbler. Herfra er der flot udsigt over havnen og havet. Der er endvidere mulighed for at nyde solen på de 2 balkoner og på terrassen fra solopgang til den fantastiske solnedgang. Glasvævsvægge overalt samt klinkegulve i stueetagen og flotte trægulve på 1. sal. 2 badeværelser med gulvvarme og bruseniche. Det store badeværelse er endvidere udstyret med 2-pers. spa, vaskemaskine og tørretumbler. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, komfur med keramiske kogeplader, mikrobølgeovn, varmluftovn og fryser. Stor stue på 1. sal med flot udsigt over havnemiljøet. Stuen er indrettet med bl. a. stressless læderlænestol med skammel, brændeovn, flatscreen TV med parabol (digital), DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller og Playstation2. ADSL-internetforbindelse (medbring egen computer med netkort). Barneseng og høj barnestol til rådighed. Husets sovepladser fordeler sig på 3 soverum med dobbeltseng. Derudover dobbelt sovesofa på 1. sal. Et virkelig dejligt og flot indrettet sommerhus med god komfort, beliggende nær dejlig badestrand samt Hasle by, der byder på brostensbelagte gader, røgeri, kunstgalleri og et levende maritimt liv.





Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport Cykler



Ferie i Hasle



Hasle
Hasle ligger ca. 11 km nord for Rønne på Bornholms vestkyst.
Syd for byen ligger Hasle Lystskov og skovstranden med den iøjnefaldende Kultippen, der er resultat af kulbrydning, bl.a. fra det sted, der nu udgør Rubinsøen. På vejen til Rønne ligger Sorthat-Muleby by. Nord for Hasle i retning af Allinge og Hammershus ligger Helligpeder og Jons Kapel

I år 2000 blev det besluttet at bygge feriehuse på havnen. De danner nu rammen om en marina med mange besøgende både om sommeren.

Attraktioner:
Karetmagergården der også huser byens turistbureau.
Hasle Silderøgeri.
Grønbechs Gård, der ligger midt i byen, er et udstillingssted for bornholmsk kunst og kunsthåndværk.
Sildefesten.
Hasle kirke der er fra 1400 tallet.
Hasle havn med fiskermiljø og den ny marina.
Rubinsøen er en stor kunstig sø der blev skabt i årene 1942-1948, hvor der blev brudt mere end 30.000 tons brunkul til at forsyne primært erhvervslivet med brændsel.


Video - Hasle Bornholm




Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !