Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Hasle Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Bornholm Hasle
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum    
Areal 117 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 600 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Hasle Bornholm Danmark

Velplejet og særdeles indbydende luksussommerhus i træ, udstyret med energibesparende varmepumpe, bygget i skandinavisk stil i 2001. Huset har en god beliggenhed på en naturgrund lige op til skovbevoksning i et udbygget sommerhusområde. I det nærliggende servicehus er der mulighed for småindkøb og en kop kaffe. Til huset hører en stor, såvel åben som overdækket træterrasse med træhavemøbler. Stort badeværelse med bruseniche, 2-pers. spa, gulvvarme samt direkte adgang til husets sauna. Det moderne køkken er bl.a. udstyret med opvaskemaskine, skabsfryser, mikrobølgeovn, varmluftovn samt komfur med keramiske kogeplader. Stuen er indrettet med brændeovn, fladskærms-TV tilsluttet fællesantenne, DVD-afspiller samt stereoanlæg med MP3, CD-afspiller med kortlæser og USB. Husets sovepladser fordeler sig på 4 soveværelser: 3 med dobbeltseng samt 1 med 2 enkeltsenge. Endvidere hems med 2 sovepladser. Af yderligere udstyr kan gratis, trådløs iternetforbindelse (computer skal medbringes), solarium, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng og høj barnestol nævnes. Et mindre redskabsrum kan benyttes til fiskegrej eller et par cykler. Et dejligt sommerhus, der er velegnet for 2 familier. Huset ligger ca. 600 m fra Hasle strand med hvidt sand. I nærheden af huset finder I også Rubinsøen og Hasle Lystskov. I udkanten af Hasle by er der i sæsonen mulighed for at smage nyrøgede sild fra museumsrøgeriet, nyde kunstudstillingerne i Grønbechs Gård eller blot nyde den flotte kyststrækning fra Hasle og nordpå mod Hammeren, der med sit klippemassiv er Danmarks eneste rigtige fuglefjeld. Der er gode indkøbsmuligheder i Hasle, som ligger 3 km fra huset. I Hasle er der såvel supermarked, bager, kiosker og pizzeria. Bemærk: Energibesparende varmepumpe/aircondition.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i HasleHasle
Hasle ligger ca. 11 km nord for Rønne på Bornholms vestkyst.
Syd for byen ligger Hasle Lystskov og skovstranden med den iøjnefaldende Kultippen, der er resultat af kulbrydning, bl.a. fra det sted, der nu udgør Rubinsøen. På vejen til Rønne ligger Sorthat-Muleby by. Nord for Hasle i retning af Allinge og Hammershus ligger Helligpeder og Jons Kapel

I år 2000 blev det besluttet at bygge feriehuse på havnen. De danner nu rammen om en marina med mange besøgende både om sommeren.

Attraktioner:
Karetmagergården der også huser byens turistbureau.
Hasle Silderøgeri.
Grønbechs Gård, der ligger midt i byen, er et udstillingssted for bornholmsk kunst og kunsthåndværk.
Sildefesten.
Hasle kirke der er fra 1400 tallet.
Hasle havn med fiskermiljø og den ny marina.
Rubinsøen er en stor kunstig sø der blev skabt i årene 1942-1948, hvor der blev brudt mere end 30.000 tons brunkul til at forsyne primært erhvervslivet med brændsel.


Video - Hasle Bornholm
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !