Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Hasle Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Bornholm Hasle
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 48 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 400 Afstand til indkøb 100 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Hasle Bornholm Danmark

Lys og pænt møbleret ferielejlighed, bygget i 1974 og renoveret i 2005, beliggende i Hasle Feriepark, nær stranden og tæt på Hasle by. Ferieparkens faciliteter med bl.a. udendørs swimmingpool, børnepool, BMX-bane og tennis kan benyttes/lejes. Til lejligheden hører åben terrasse med diverse havemøbler. Indvendig er der lyse trægulve, hvidmalede vægge og lyse lofter. Badeværelse med bruser. Det åbne køkken, der er kombineret med stuen, er udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, komfur med varmluftovn og keramiske kogeplader samt køle-/fryseskab. Stuen er indrettet med TV med fællesantenne (tyske programmer) og radio med CD-afspiller. Sovepladserne fordeler sig på 2 soveværelser med hver 2 enkeltsenge (boksmadrasser) samt dobbelt sovesofa i stuen. Barneseng og høj barnestol til rådighed. På det store fællesareal er der minigolf, gynge, sandkasse, sauna, solarium, vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. Lejligheden ligger kun ca. 400 m fra sandstranden. Der er endvidere gode muligheder for naturoplevelser ved Rubinsøen. Man kan også besøge den gamle, men levende købstad Hasle.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i HasleHasle
Hasle ligger ca. 11 km nord for Rønne på Bornholms vestkyst.
Syd for byen ligger Hasle Lystskov og skovstranden med den iøjnefaldende Kultippen, der er resultat af kulbrydning, bl.a. fra det sted, der nu udgør Rubinsøen. På vejen til Rønne ligger Sorthat-Muleby by. Nord for Hasle i retning af Allinge og Hammershus ligger Helligpeder og Jons Kapel

I år 2000 blev det besluttet at bygge feriehuse på havnen. De danner nu rammen om en marina med mange besøgende både om sommeren.

Attraktioner:
Karetmagergården der også huser byens turistbureau.
Hasle Silderøgeri.
Grønbechs Gård, der ligger midt i byen, er et udstillingssted for bornholmsk kunst og kunsthåndværk.
Sildefesten.
Hasle kirke der er fra 1400 tallet.
Hasle havn med fiskermiljø og den ny marina.
Rubinsøen er en stor kunstig sø der blev skabt i årene 1942-1948, hvor der blev brudt mere end 30.000 tons brunkul til at forsyne primært erhvervslivet med brændsel.


Video - Hasle Bornholm
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !