Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Sandkås Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Bornholm Sandkås
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 70 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 400 Afstand til indkøb 800 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Sandkås Bornholm Danmark

Nyrenoveret og moderniseret ferielejlighed i kompleks med bl.a. stort fælles svømmebassin (15x11x1,8 m), der er åben i højsæsonen. Fra lejlighed og terrasse er der flot panoramaudsigt over Salene-bugten med glimtet af Gudhjem og Christians Ø i horisonten. Med kun 400 m til klippekyst og lidt længere til sandbadestranden ved Sandkås, så kan ferielejligheden være et rigtig godt udgangspunkt for en rigtig god og afslappende ferie på Bornholm. Alt er totalrenoveret i 2007, således er lejligheden også smagfuldt møbleret i skandinavisk stil. Vægge og lofter er holdt i hvide farver, medens gulvet er belagt med lyst træ. Badeværelset er indrettet med en bruseniche i glas samt gulvvarme. Køkkenet er bl.a. udstyret med fryser, mikrobølgeovn og varmluftovn. Stuen er inddelt i en opholds- og en spiseafdeling med en halvvæg. TV (danske og tyske programmer), DVD-afspiller samt stereoanlæg med CD-afspiller til rådighed. Lejlighedens sovepladser fordeler sig på 2 soveværelser med dobbeltseng (boksmadrasser). Det ene soveværelse er desuden udstyret med TV. Lejligheden fremstår flot og fra stuen er der udgang til en afskærmet terrasse, der ligger op til et grønt areal. Rø Golfbane med 36 hullers udfordring ligger ca. 10 km fra lejligheden, hvorimod tvillingebyerne Allinge/Sandvig med restauranter, supermarked og havnemiljø ligger 3 km fra huset. Et sikkert udflugtsmål vil være slotsruinen Hammershus, der ligger ved siden af Moseløkken, et stenbrudsmuseum, hvor man kan følge arbejdet, som det var, da stenhuggeri var en fast beskæftigelse på Nordbornholm.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sandkås
Video - Sandkås Bornholm
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !