Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Sønderby Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Sønderby
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 90 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 500 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Sønderby Østjylland Danmark

Dejligt sommerhus i træ, bygget 1986 og renoveret 2008, beliggende på en naturgrund i et fredeligt sommerhusområde, kun 500 m fra vandet. Til huset hører en stor åben samt overdækket terrasse med havemøbler samt møbleret havestue. Indvendigt er der trægulve med løse tæpper overalt, dog klinker på badeværelset. Lyse trævægge og -lofter. Fra badeværelset med bruser og opvarmet klinkegulv er der direkte adgang til husets sauna. Det velfungerende åbne køkken er bl. a. udstyret med fryser, komfur med keramiske kogeplader, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Den store velmøblerede opholdsstue er indrettet med brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og radio med CD-afspiller. Gratis, trådløs internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Fra opholdsstuen er der direkte udgang til havestuen. Husets sovepladser fordeler sig på 4 soverum: 1 værelse med dobbeltseng, 1 værelse med 2 enkeltsenge, 1 værelse med køjeseng til børn samt anneks med køjer til børn. Vaskemaskine og solarium til rådighed. Der er installeret varmepumpe i huset. Til de mindste er der barneseng, høj barnestol, sandkasse og gynge. Sommerhuset ligger i Pøt Strandby tæt på byen Juelsminde, som er en rigtig hyggelig by med flere spisesteder og et charmerende havnemiljø. For lystfiskere er der gode muligheder direkte fra kysten, på næsset As Hoved, i havnen, i områdets mange søer eller på havet. For golfspillere står en 18-hullers golfbane hos Juelsminde Golfklub til rådighed. Banen ligger i naturskønne omgivelser med panoramaudsigt over Juelsminde-bugten. Der er endvidere gode betingelser for windsurfing omkring Juelsminde. Glem ikke at besøge nogle af de mange gallerier, glaspusterier, keramikværksteder, kunsthåndværkere, som findes på Juelsminde-halvøen.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sønderby


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !