Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Juelsminde Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Juelsminde
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 77 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 400 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Juelsminde Østjylland Danmark

Attraktivt, rummeligt sommerhus i træ, bygget i 1989, beliggende på en 1100 m2 stor grund med græsplæne, hvor der er gode muligheder for leg og boldspil. Huset ligger i et fredeligt sommerhusområde, kun 300 m fra vandet og i gå-afstand til byen. Til huset hører en åben terrasse, en syd-/vestvendt terrasse med havemøbler og en stor og velmøbleret udestue på 25 m2. Indvendig er vægge og lofter beklædt med træ. Lofterne følger tagets hældning og ovenlysvinduerne er med til at gøre køkken og opholdsstue meget lyse. Gulvtæpper i opholdsstue og 1 af soveværelserne, vinylgulve i køkken badeværelse og 2 af værelserne. Det åbne køkken er bl. a. udstyret med fryser, mikrobølgeovn, komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn. Opholdsstuen er indrettet med TV med parabol (digital). Husets sovepladser fordeler sig på 3 værelser med dobbeltseng. Til de mindste er der barneseng og høj barnestol. Sommerhuset ligger i Juelsminde, som er en rigtig hyggelig by med flere spisesteder og et charmerende havnemiljø. For lystfiskere er der gode muligheder direkte fra kysten, på næsset As Hoved, i havnen, i områdets mange søer eller på havet. For golfspillere står en 18-hullers golfbane hos Juelsminde Golfklub til rådighed. Banen ligger i naturskønne omgivelser med panoramaudsigt over Juelsminde-bugten. Der er endvidere gode betingelser for windsurfing omkring Juelsminde. Glem ikke at besøge nogle af de mange gallerier, glaspusterier, keramikværksteder, kunsthåndværkere, som findes på Juelsminde-halvøen.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Juelsminde


Juelsminde er kendt for sine gode badestrande. Ankeret af Fregatten Jylland står midt i byen, idet Fregatten Jylland tidligere lå ud for Juelsminde, men blev solgt til Ebeltoft, hvor den ligger i dag.

Tæt på Juelsminde finder man godset Palsgaard.

Juelsminde som er en havneby i Østjylland, er beliggende i Juelsminde Sogn i den østlige del af Hedensted Kommune. Byen hører til Region Midtjylland.

Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !