Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Marielyst Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Lolland, Falster & Møn Marielyst
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum    
Areal 126 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 125 Afstand til indkøb 800 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Marielyst Lolland, Falster & Møn Danmark

Virkelig flot sommerhus i træ fra 2005, beliggende i første række til diget på en naturgrund med græsplæne ganske tæt ved en af Danmarks bedste sandbadestrande. Havudsigt fra 1. sal. Til huset hører en dejlig udendørs spa med standvand, som kan benyttes hele året. Såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendigt er huset indrettet med klinker i køkken og badeværelse. Trægulv i stuer. Vægge og lofter er beklædt med lyst træ. Dejligt badeværelse med spa, bruseniche og gulvvarme. Fra badeværelset er der adgang til husets sauna. Ekstra badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Flot og velfungerende køkken, der bl.a. er udstyret med mikrobølgeovn og opvaskemaskine. I opholdsstuen finder I TV med parabolantenne, DVD-afspiller og video, stereoanlæg med CD-afspiller samt brændeovn. Ekstra TV. Husets sovepladser fordeler sig på 2 værelser med dobbeltseng, 2 værelser med hver 2 enkeltsenge samt 2 sovepladser på sovesofa på den store hems. Til de mindste feriegæster er der barneseng og høj barnestol, gynge, rutschebane og sandkasse. Yderligere er huset udstyret med vaskemaskine og tørretumbler. Carport forefindes. Et fantastisk dejligt og veludstyret sommerhus som kan danne rammen om en vellykket og afslappende ferie. Huset er beliggende tæt ved strand og vand.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i MarielystMarielyst
Marielyst er en lille ferieby på østkysten af Falster. Den befinder sig i Guldborgsund Kommune og tilhører Region Sjælland. Pga. turister i sommerperioden, stiger indbyggertallet til over halvtredstusinde i højsæsonen, når man tæller nabobebyggelserne Bøtø, Elkenøre, Stovby og Sildestrup med.

Udover en af Danmarks bedste sandstrande består selve byen Marielyst af et centrum med indkøbsfaciliteter, tøjbutikker, udskænkningssteder og spisesteder samt diskoteker.

I 1906 åbnede den ene af områdets fire store gårde som badehotel. Det er denne gård, der har lagt navn til området - "Marielyst" - og siden 1971 været pensionisthøjskole under navnet Højskolen Marielyst.

Fra feriebyen er der ca. 2 kilometer til Væggerløse, 12 kilometer til Nykøbing Falster og 17 kilometer til Gedser.Video - Marielyst Lolland, Falster & Møn
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !