Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Rønbjerg Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Rønbjerg
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 101 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 280 Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Rønbjerg Vestjylland Danmark

På en dejlig naturgrund på en blind vej ligger dette sommerhus i træ, renoveret og tilbygget i 1993, som er udstyret med spa og sauna. Fra stuen er der en flot udsigt over markerne og fjorden. Trælofter og -vægge. Dels klinker, vinyl og tæpper på gulvene. Øst- og vestvendte terrasser med gode læmuligheder og diverse havemøbler. Badeværelse med opvarmet klinkegulv, bruseniche, 2-pers. spa, vaskemaskine og adgang til sauna. Køkkenet er udstyret med bl.a. opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser samt komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn. Den store stue med udsigt over det naturskønne område indeholder bl.a. hyggelig brændeovn, 32" HD TV med parabolantenne, DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. 2 værelser med dobbeltseng og 1 med 2 køjepladser. Barneseng, høj barnestol og sandkasse til de mindste. Et attraktivt sommerhus i et fredeligt område nær aktivitetsmuligheder og Rønbjerg Feriecenter med vandland. Trappe ned til stranden.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Rønbjerg
Video - Rønbjerg Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !