Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Lyngs Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Lyngs
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 72 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 400 Afstand til indkøb 5000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Lyngs Vestjylland Danmark

Pænt sommerhus i sten, bygget 1976 og moderniseret 2000, beliggende på en stor, lukket grund omgivet af græs og træer. Huset ligger i et fredeligt, veludbygget sommerhusområde. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendig er der tæpper og linoleum på gulvene, lyse, malede murstensvægge og trælofter. Badeværelse med gulvvarme og bruser. Køkkenet er bl.a. udstyret med komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og fryser. Opholdsstuen er indrettet med brændeovn, TV med parabol (digital) og stereoanlæg. Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge samt 1 med køjeseng. Det ene værelse har egen indgang udefra. Til de mindste feriegæster er der barneseng, høj barnestol og sandkasse. Vaskemaskine til rådighed. Sommerhus med gode forhold for udendørs aktiviteter som badning, surfing, fiskeri samt vandreture i den smukke natur langs fjorden. I nærheden ligger Struer med masser af shoppingmuligheder, golfbane og museer.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Lyngs
Video - Lyngs Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !