Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Tørresø Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Tørresø
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 174 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 1000 Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Tørresø Fyn & øer Danmark

Lækkert sommerhus i sten med swimmingpool, spa og sauna. Huset er bygget i 1986 og renoveret i 1993, og det ligger på en naturgrund. Der er åben terrasse med havemøbler. Udestue. Gulvene er dels belagt med tæpper, dels med klinker. Lofterne er beklædt med træ. Væggene er dels af sten, dels af træ. Pragtfuld pool-afdeling med opvarmet klinkegulv. Her er der en stor swimmingpool (8,0 x 4,0 x 1,5 m), solarium, 2-pers. spa, sauna samt dejligt badeværelse med bruseniche. Swimmingpoolen er delvis opvarmet ved hjælp af solvarme. Ekstra badeværelse med opvarmet klinkegulv, bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler. På 1. sal er der en moderne og veludstyret køkkenafdeling, hvor der bl.a. er fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. I den hyggelige opholdsstue, der er kombineret med køkkenet, er der gode møbler, surroundsound-system, telefon med tæller, stereoanlæg, video, DVD-afspiller og 32" TV med parabolantenne. 3 gode soveværelser; 2 med dobbeltsenge samt 1 med dobbeltseng og 1 enkeltseng. Der er også sovesofa i opholdsstuen. Desuden barneseng, høj barnestol og computer med diverse spil til rådighed. Bredbånd med gratis og hurtigt internet. Sandkasse, gynge- og klatrestativ til børnene. Huset opvarmes vha. olie og har installeret air condition. Et skønt hus, som ligger i et roligt og børnevenligt område. Velegnet til 2 familier. Stejl trappe til 1. sal.Bemærk: Vandafgift.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Tørresø
Video - Tørresø Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !