Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Helgenæs Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Helgenæs
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 64 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 1500 Afstand til indkøb 3500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Helgenæs Østjylland Danmark

Dejligt sommerhus i træ med udendørs swimmingpool. Huset er renoveret i 2000 og beliggende på en stor naturgrund i rolige naturskønne omgivelser. Udenfor finder I swimmingpoolen omgivet af en stor åben terrasse med havemøbler. Derudover er der overdækket terrasse med fiskerenseplads. Gulvene er belagt med tæpper, dog parketgulv i opholdsstuen. Badeværelse med bruseniche. Huset er indrettet med et flot køkken der bl.a. er udstyret med opvaskemaskine, komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, fryser og mikrobølgeovn. I opholdsstuen finder I brændeovn, TV med parabolantenne og video samt stereoanlæg med CD-afspiller. Yderligere er huset udstyret med gratis ADSL-internetforbindelse (computer skal medbringens), barneseng og høj barnestol. Vaskemaskine, tørretumbler og ekstra fryser i udhuset. Huset har 3 soveværelser; 1 med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge og 1 med køjeseng. Carport og gynge på grunden. Huset ligger i et attraktivt område i nærheden af den idylliske by Ebeltoft.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Helgenæs


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !