Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Bønnerup Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Bønnerup Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 135 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 15 Afstand til indkøb 200 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Bønnerup Strand Østjylland Danmark

I det gamle fiskerkvarter i Bønnerup finder I dette hyggelige og nyistandsatte hus beliggende 15 m fra en af Djurslands bedste og mest børnevenlige badestrande. Huset, bygget 1973 og moderniseret 2007, ligger på en indhegnet naturgrund. Til huset hører såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er der hvidmalede gipslofter og -vægge samt enkelte trævægge. Overalt er der trægulve med løse tæpper. Klinker i badeværelserne og linoleum i køkken. Huset er i 2 plan. Stueetagen indeholder dejligt badeværelse med bl.a. bruseniche, badekar, bidet, gulvvarme og vaskemaskine. Dejligt køkken med bl.a. spiseplads, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Separat spisestue. Hyggelig opholdsstue med brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Herfra udgang til terrasse. Husets sovepladser ligger alle på 1.sal og fordeler sig på 1 stort soveværelse med dobbeltseng samt 2 store værelser med hver 2 enkeltsenge, som kan skubbes sammen til dobbeltseng. Fra alle værelser er der havudsigt. Stort gæstetoilet. Endvidere havemøbler og høj barnestol. Huset ligger med den flotteste havudsigt fra såvel grund som hus i et gammelt hyggeligt fiskermiljø tæt på Bønnerup Havn. Desuden er der ca. 1/2 times kørsel til Kattegat-Centret i Grenå og Djurs Sommerland. Ad små stier er det muligt at gå eller cykle både til Fjellerup og Gjerrild. Muligheder for fiskeri i hele området. Huset opvarmes med olie.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Bønnerup StrandHavnen
Bønnerup Strand er en lille hyggelig fiskerby på Djursland, beliggende på nordkysten af Norddjurs Kommune ud mod Kattegat. Byen ligger i Region Midtjylland og tilhører Hemmed Sogn.

Bønnerup Strand er en populær bade- og ferieby med mange sommerhuse og badehotellet Feriecenter Kattegat, der indeholder mere end 140 ferielejligheder. Der ligger en dagli'brugs nær derved. Ved havnen ligger en tange med en lang mole, hvorpå der står syv store vindmøller. Man kan desuden finde et kystbatteri og et krudthus fra 1776 i byen.

Nogle hundrede meter syd for fiskerbyen ligger landsbyen Bønnerup. Fra Bønnerup Strand er der ca. 18 kilometer til Grenaa og 35 kilometer til Aarhus Lufthavn ved Tirstrup.Video - Bønnerup Strand Østjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !