Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Sømarken Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Bornholm Sømarken
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 120 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 275 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Sømarken Bornholm Danmark

Virkelig dejligt sommerhus i træ, bygget 2004, beliggende på klitgrund med lyng i udbygget sommerhusområde kun 275 m fra den hvide sandstrand ved Sømarken. Huset er opført i gedigne kvalitetsmaterialer og fremstår særdeles velholdt. Til huset hører 2 åbne terrasser med havemøbler. Indvendigt er der lyse trægulve, lofter og vægge er beklædt med hvidpigmenterede brædder. Lofterne er i hele huset til kip, og i mange vinkler er der indsat glaspartier for at give et naturligt lysindfald i husets mange rum. 2 badeværelser med bruseniche og gulvvarme. Vaskemaskine og tørretumbler i det største badeværelse. Det dejlige og funktionelle køkken er bl. a. udstyret med opvaskemaskine, fryser, komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn. Spiseafdeling i tilknytning til køkkenet. Husets stue er nedsænket, og de store vinduespartier giver en god fornemmelse af at være tæt på den omgivende natur. Stuen er indrettet med TV med parabol (digital), stereoanlæg, DVD- og CD-afspiller samt brændeovn. Husets sovepladser fordeler sig på 2 værelser med dobbeltseng, 1 værelse med 2 enkeltsenge samt 1 værelse med køjeseng. Der er indrettet en mindre arbejdsplads med gratis internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Til de mindste feriegæster er der barneseng, høj barnestol og gynge til rådighed. Huset ligger ca. 1000 m fra cykeludlejning, fungerende røgeri, minigolf og den hyggelige ø-havn Bakka-havnen, der stadig har aktive fiskere. Der er 3 km til bager og supermarked i Pedersker.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sømarken
Video - Sømarken Bornholm
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !