Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Helgenæs Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Helgenæs
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum 3    
Areal 68 Byggeår 1997 Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 600 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Helgenæs Østjylland Danmark

Virkelig velholdt sommerhus i træ, bygget i 1997. Huset ligger på en stor naturgrund med panoramaudsigt over havet og marker fra såvel grund som hus. God såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler. Trægulv med løse tæpper, dog flisegulv i entre og badeværelse. Vægge og lofter er beklædt med ludbehandlet træ, der gør huset dejligt lyst. Pænt badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Det velfungerende køkken indeholder bl.a. mikrobølgeovn, varmluftovn, fryser og komfur med glaskeramiske kogeplader. I den hyggelige opholdsstue er der brændeovn, TV med parabol (digital) og stereoanlæg med CD-afspiller. Desuden vaskemaskine til rådighed.2 gode soverum: 1 med dobbeltseng og 1 med enkeltseng og køje og 1 soveplads på hems. Til de mindste feriegæster findes der gynge og sandkasse på grunden. Der er gode fiskemuligheder.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Helgenæs


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !