WOW PARK Skjern

Løvstrupvej 1, 6900 Skjern - WWW KORT
Sjov og udfordringer i parken

Sjov og udfordringer i parken

WOW PARK Skjern er en spændende aktivitets- og oplevelses park med leg og aktiviteter for både børn og voksne. Her finder du rutsjebaner, trætoplegehuse og hængebroer.

Legeparken har også svævebaner, kæmpeslynger og store net mellem træerne.

Legeparken har legepladser, hyggekroge, krea-værksted, geder, huler og skovlabyrinter og meget meget mere...Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Danmark > Vestjylland > Ringkøbing

Om sommeren er Ringkøbing stærkt præget af turisme, ikke mindst fordi en masse sommerhusgæster tiltrækkes af Vesterhavet og bruger byen til handel.

Byen ligger i det nordøstlige hjørne af Ringkøbing Fjord ved Vonå og har desuden en lille industrihavn. Den er største by i Ringkøbing-Skjern Kommune og hører til Region Midtjylland.

Byens navn betyder "købstaden ved Rindum" (Rindum er en landsby grundlagt omkring jernalderen). Ringkøbing blev grundlagt af landbrugs- og fiskersamfundet og fik købstadsrettigheder i 1443. Takket være sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord havde den gode adgangsforhold for søfarten og hermed også for handel, men efterhånden som indsejlingsløbet gennem Holmsland Klit sandede til, mindskedes adgangen for skibe og dermed også for indtægtskilder af denne art.

I Ringkøbing finder man en masse gamle huse samt en række charmerende brolagte gader og stræder. Den ældste bygning er Ringkøbing Kirke der stammer fra 140 ...Læs mere om Ringkøbing


Populært i Ringkøbing

Nordic Choice Hotels er Nordens største hotelkæde

ArtiklerVi anbefaler