Badning på Rågeleje Strand frarådes

Badning frarådes

Badning frarådes

17-06-2024

Gribskov Kommune fraråder fra i dag, mandag den 17. juni 2024, badning ved Blå Flag badevandsstation Rågeleje Strand. Årsagen er et forhøjet indhold af E. Coli bakterier i badevandet.

Mandag morgen modtog Gribskov Kommune en analyse af badevandet, som viste et alarmerende niveau af E. Coli bakterier ved Rågeleje Strand. Disse resultater stammer fra en prøveudtagning foretaget onsdag den 12. juni 2024.

Som følge heraf er der opsat information på stranden, og det blå flag, der signalerer god badevandskvalitet, er midlertidigt nedtaget. Kommunen har iværksat beredskabet for badevand og Blå Flag-strande.

Gribskov Kommune har taget nye opfølgende prøver af badevandet, og resultaterne forventes midt i denne uge. Kommunen vil informere offentligheden, når badevandskvaliteten igen er tilfredsstillende.

På nuværende tidspunkt kan kommunen ikke oplyse, hvad der har forårsaget det forhøjede niveau af E. Coli bakterier, men en undersøgelse er igangsat for at finde frem til årsagen. 


Rejsemål: Sjælland > Nordsjælland > Rågeleje

Rågeleje strand og strandpromenade Niels Elgaard Larsen

Rågeleje er en kystby beliggende på Nordkysten af Sjælland i Danmark. Byen er kendt for sine smukke strande, naturskønne omgivelser og hyggelige atmosfære, hvilket gør den til en populær feriedestination for både danske og internationale turister.

Rågelejes strand er en af de største attraktioner i området. Stranden er bred, sandet og velholdt, med lavt vand, der gør det ideelt for børnefamilier. I sommermånederne er stranden et livligt sted, hvor besøgende kan nyde solen, bade, bygge sandslotte eller bare slappe af. Der er også gode faciliteter som toiletter og kiosker, der sælger is og snacks. For dem, der elsker vandsport, er der mulighed for windsurfing og kitesurfing.

Naturoplevelserne i og omkring Rågeleje er fantastiske. Heatherhill, et nærliggende naturreservat, er kendt for sine bølgende lyngbakker og enestående udsigt over Kattegat. Det er et ideelt sted for vandreture og picnic, og om efteråret kan man se får græsse i området ...Læs mere om Rågeleje
Populært i Rågeleje

Nordic Choice Hotels er Nordens største hotelkæde

Artikler