Laisvės Alėja - Frihedsalleen

KORT
Liberty Boulevard

Liberty Boulevard Augustas Didžgalvis

I Kaunas finder du Østeuropas længste gågade, nemlig Laisvės Alėja, eller Frihedsalleen (Liberty Boulevard eller Liberty Avenue på engelsk).
Gågaden på hele 1,6 km strækker sig mellem Ærkeenglen St. Michaels kirke i byzantinsk stil til den gamle hyggelige Vilniaus Gatve i Kaunas historiske bydel.

Den smukke gågade er adskilt i to gangarealer af en flot alle med lindetræer i midten.

Både Kaunas State Musical Theatre og Kaunas State Drama Theatre ligger langs gaden, såvel som Kaunas Røde Kors Hospital .

Gågaden summer af liv med butikker, spisesteder, cafeer, torve og pladser samt mange små åndehuller.Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Europa > Litauen > Kaunas

Žaliakalnis Funicular Railway Creative

Litauens andenstørste by Kaunas ligger centralt placeret i landet, i en dal hvor floderne Nemunas og Neris mødes og flettes sammen ved byens historiske centrum.

Kaunas er med sin interessante historie og velbevarede arkitektur, krydret med mange spændende kulturoplevelser - en helt speciel storbyoplevelse.
Besøg f.eks den charmerende gamle bydel - Old Town, og udforsk byens historiske kirker, forte og slotte.

Slap af i en af de hyggelige parker, se en forestilling på et af byens mange teatre, nyd stemningen på et af de mange torve, sluk sulten og tørsten på en hyggelig restaurant eller cafe, tag på shopping eller oplev byens charme ved blot at slentre igennem den.

Unikt gågademiljø

I Kaunas centrum finder du et virkelig charmerende gågademiljø med 2 gågader i forlængelse af hinanden. I Kaunas midtby ligger den 1,6 km lange gågade Friheds Alléen - Laisvės alėja - som er en bred gågade med en flot grøn allé af lind ...Læs mere om Kaunas


Populært i Kaunas

ArtiklerVi anbefaler