Kaunas State Philharmonic Society

E. Ožeškienės st. 12, LT-44252, Kaunas - WWW KORT
Klassisk koncert

Klassisk koncert

Oplev koncerter og andre musikalske arrangementer med Kaunas State Philharmonic Society.

Den tidligere justitsministerium og parlamentsbygning, som byder på art deco-elementer i dens indretning, er nu arena for berømte litauiske og udenlandske klassiske musikere.

Efter otte årtier er bygningen blevet renoveret og moderniseret, og har nu fået nye rum til ekstraordinære kunstneriske forestillinger.Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Europa > Litauen > Kaunas

Hansedage ved Kaunas Slot Stanislovas01

Litauens andenstørste by Kaunas ligger centralt placeret i landet, i en dal hvor floderne Nemunas og Neris mødes og flettes sammen ved byens historiske centrum.

Kaunas er med sin interessante historie og velbevarede arkitektur, krydret med mange spændende kulturoplevelser - en helt speciel storbyoplevelse.
Besøg f.eks den charmerende gamle bydel - Old Town, og udforsk byens historiske kirker, forte og slotte.

Slap af i en af de hyggelige parker, se en forestilling på et af byens mange teatre, nyd stemningen på et af de mange torve, sluk sulten og tørsten på en hyggelig restaurant eller cafe, tag på shopping eller oplev byens charme ved blot at slentre igennem den.

Unikt gågademiljø

I Kaunas centrum finder du et virkelig charmerende gågademiljø med 2 gågader i forlængelse af hinanden. I Kaunas midtby ligger den 1,6 km lange gågade Friheds Alléen - Laisvės alėja - som er en bred gågade med en flot grøn allé af lind ...Læs mere om Kaunas


ArtiklerVi anbefaler