Ferielejlighed til leje Kroatien Kroatien -

Ferielejlighed til udlejning Kroatien Kroatien -      

Denne smukke lejlighed er beliggende på 1. etage i en beboelsesejendom med moderne, smagfulde og komfortable møbler. På den smukke terrasse kan du slappe af, solbade, nyde din morgenkaffe, en lækker middag eller romantiske solnedgange. Alle naturelskere kan udforske området ved lange gåture og gøre holdt i en vinkælder for at smage en god vin. Besøg de kystnære byer i Istrien og lær om dens rige historie. Vi anbefaler de lokale restauranter med lokale retter og lækre istriske vine.









Ferieboligen

Personer: 6

Soverum: 2

53 kvm


Billeder

×

Faciliteter

    Bruser

    Køleskab

    Fryser

    Komfur

    Microovn

    Kaffemaskine

    TV

    DVD

    Parabol/Kabel-TV

    Grill

    Vaskemaskine

    Spisested: 100 m

      Husdyr IKKE tilladt

      Check In: Efter kl. 15.00

      Check Out: Før kl. 10.00


Kontakt

 

Priser

 

Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Europa > Kroatien

Den gamle bydel i Split

Kroatien er et smukt ferieland, der tiltrækker tusindvis af danske turister hvert år. Med sine spektakulære kyststrækninger, det krystalklare Adriaterhav, historiske byer og storslåede natur er det ikke svært at forstå, hvorfor Kroatien er så populært blandt danskere.

Kyststrækninger og øer

Kroatiens kyststrækninger er en af landets største attraktioner. Fra Istriens grønne bakker og Kvarners maleriske øer til Dalmatiens dramatiske klipper og bugter, er der et utal af smukke steder at udforske.

Øerne som Hvar, Brac og Korcula er også populære blandt turister og byder på charmerende landsbyer, skjulte bugter og fantastiske strande.

Historiske byer

Kroatien er rig på historie og kultur, og landet er hjemsted for mange velbevarede historiske byer og steder. Dubrovnik, også kendt som "Perlen ved Adriaterhavet", er en af Kroatiens mest ikoniske byer med sin imponerende gamle bydel omgivet af middelalderlige mure.

< ...Læs mere om Kroatien


Populært i Kroatien

Artikler



Vi anbefaler