Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Kroatien Kroatien - Sommerhusudlejning af bureau


Kroatien Europa Kroatien
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 9 Soverum 4    
Areal 152 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand Afstand til indkøb 150 Afstand til spisested 100

Feriehus til udlejning Kroatien Europa Kroatien

Dette flotte dobbelthus har en smuk have, en dejlig swimmingpool og ligger i hjertet af Istrien. Husets boliger er adskilt og der er kun adgang udefra. Boligen er hyggeligt og flot indrettet og består af 2 enheder og et ekstra soveværelse med bad. I stueetagen ligger stuen med separat indgang og 2 ekstra soveværelser + bad. På 1. etage ligger de sidste 3 soveværelser, et badeværelse, et køkken og en spisestue. I det omkringliggende landskab, der indbyder til dejlige gåture, er der mange små vinstuer og vinbjerge. Prøv det istriske køkken, som byder på lækre lufttørrede skinker, oste, oliven og gode vine, eller den specielle, traditionelle istriske suppe. Besøg de historiske og romantiske kystbyer, deres seværdigheder og mindesmærker. Nyd også de rige natteliv og benyt muligheden for de mange udflugter. I den anden halvdel af huset bor husejeren. Ved siden af huset ligger der en café.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i KroatienDubrovnik
Kroatien har en imponerende historie, et faktum, der er bedst forklares gennem det enorme opbud af websteder der er et besøg værd. De fleste byer har et historisk centrum med dens typiske arkitektur. Der er forskelle mellem kysten og den kontinentale del, så begge områder er et must. Den mest berømte by er Dubrovnik, et glimrende eksempel på den kystnære arkitektur, men på ingen måde den eneste der er et besøg værd.

Lige så vigtigt er hovedstaden og største by, Zagreb, med en befolkning på omkring 1 million. Det er en moderne by med alle moderne faciliteter, men byen har en afslappet stemning. I øst, er regionen Slavonija med den regionale hovedstad Osijek og Vukovar inspirerende. Spredt i hele regionen er vinmarker og vinkældre, hvoraf de fleste giver rundvisninger og smagsprøver.

Kroatien er et land på Balkan på den østlige side af Adriaterhavet, øst for Italien. Det er omgivet af Slovenien mod nordvest, Ungarn mod nord, Bosnien-Hercegovina mod sydøst, Serbien i øst, og Montenegro mod syd.

Kroatien er opdelt i 20 amter og hovedstaden Zagreb, som selv er et amt.

Turistområder i Kroatien fra nord til syd:

Slavonien - den østlige del af Kroatien mellem floderne Sava og Drava.
Istrien - halvøen på den nordvestlige del af den kroatiske kyst.
Kvarner bugten - kroatisk kystområde med øerne i Kvarner bugten.
Central Kroatien - Kroatisk højland mellem Rijeka og Karlovac.
Dalmatien - den friske Adriaterhavskyst og øerne syd for Zadar.

Byer:
Karlovac - hovedbyen i det centrale Kroatien.
Makarska - badeparadis i Dalmatien.
Pula - Istriens sydligste by, det romerske Colosseum.
Umag - Kroatiens port til Europa (på grænsen til Slovenien)
Rijeka - tredjestørste by i landet.
Zagreb - en meget livlig hovedstad. Om aftenen kan du gå ud centrum.
Zadar - Lille Rom, med mange seværdigheder i den gamle bydel. Meget interessant er vandorgelet i Zadar.
Sibenik - ST. Jacob's Cathedral World Heritage Site.

Kroatien er delt i flere klimazoner. I nord og øst er der kontinentalt, centraleuropæiske klima. Med et par regnskyl, kolde vintre og varme somre.
I Dalmatien er der mildt middelhavsklima med meget varme somre og milde vintre. En behagelig tid at besøge området er i oktober. Vejret er ikke for varmt, men du kan stadig bade. Bemærk også, at du har de smukke strande i oktober for dig selv.
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !