Sommerhus til leje Hajdúszoboszló Ungarn - Sommerhusudlejning af bureau

Feriehus til udlejning Hajdúszoboszló Ungarn - Novasol       

Her kan I holde ferie i dejlige og flotte omgivelser. Ejendommens indretning er omhyggeligt udvalgt til at matche husets karakter. Den såkaldte Bubos kemence - en rund pejs - garanterer en behagelig atmosfære. Den dejlige have byder på grønne omgivelser og duftende blomster. Slap af i den flotte havepavillon. Varmeudgifter ekslusiv.

Ferieboligen

Personer: 8

Soverum: 4

85 kvm

Husdyr tilladt


Billeder

×

Faciliteter

  Bruser

  Køleskab

  Fryser

  Komfur

  Microovn

  Kaffemaskine

  TV

  DVD

  Parabol/Kabel-TV

  Grill

  Fiskeri: 15 m

  Spisested: 3000 m

   Husdyr tilladt

   Check In: Efter kl. 15.00

   Check Out: Før kl. 10.00


Kontakt

 

Priser

 

Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.


Rejsemål: Ungarn > North Great Plain > Hajdúszoboszló

Badeanlæg i Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló er en by i Hajdú-Bihar amt, Ungarn, 19 km sydvest for amtssæde Debrecen. Det er den tredje største by i Hajdú-Bihar amt.

Her er der gode betingelser for aktiv og afslappende rekreation takket være byens mange spa- og badesteder, begivenheder og ferietilbud. Spisestederne, hotellerne og byen Hajdúszoboszló tilbyder et bredt udvalg af programmer ud over badning. Den velholdte og anlagte resortby er perfekt egnet til ferie og rekreation af familier og dem, der ønsker at lade batterierne op.

Uden for sommersæsonen er her en lilleby atmosfære og i sommersæsonen en sommerfestivalstemning karakteristisk for badebyen, hvor der er en bred vifte af underholdningsprogrammer, der venter de besøgende. Et uundværligt element i sommeratmosfæren er repræsenteret ved musik og dans ledsaget af gastronomiske specialiteter. Rækken af turistbegivenheder startes med Hajdúszoboszló Grill- og ølfestival i maj, og den lukkes af Hajdúszoboszló Bio Foo ...Læs mere om Hajdúszoboszló
Ferieboliger

Populært i Hajdúszoboszló

ArtiklerVi anbefaler