AquaPark Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló, Bródy Sándor u. 2, 4200 Ungarn - WWW KORT
Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló Spa- og Vandland er en af Ungarns mest populære destinationer, kendt for sine termiske kilder, terapeutiske vandbehandlinger og omfattende vandland. Beliggende i den østlige del af landet, cirka 20 kilometer fra Debrecen, tiltrækker dette sted hvert år et stort antal besøgende, der søger afslapning, sjov og sundhedsfordele.

Spaet fik sin berømmelse for mange år siden på grund af opdagelsen af de termiske kilder, der er kendt for deres helbredende egenskaber. Vandet, der stammer fra disse kilder, siges at have gavnlige virkninger på forskellige sundhedsmæssige problemer, herunder muskelsmerter, ledgigt og hudproblemer. Mange besøgende kommer specifikt til Hajdúszoboszló for at drage fordel af disse terapeutiske egenskaber.

Hajdúszoboszló Spa- og Vandland tilbyder også et imponerende badeområde og et stort vandland, der appellerer til både børn og voksne. Vandlandet har en række spændende vandattraktioner, herunder vandrutsjebaner, bølgepools, lazy rivers og børnebassiner. Besøgende kan nyde timer med sjov og afkøling i disse faciliteter.

For dem der søger ekstra afslapning, tilbyder spaet også et udvalg af wellness- og spa-behandlinger, herunder massage, saunaer og dampbad. Dette giver gæsterne mulighed for at forkæle sig selv og slappe af i en rolig atmosfære.

Ud over de termiske kilder, vandlandet og spa-faciliteterne har Hajdúszoboszló også andre attraktioner og faciliteter, herunder restauranter, caféer, butikker og rekreative områder. Besøgende kan nyde en fuld dag med sjov, afslapning og forkælelse i dette fantastiske feriemål.


Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Ungarn > North Great Plain > Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló er en by i Hajdú-Bihar amt, Ungarn, 19 km sydvest for amtssæde Debrecen. Det er den tredje største by i Hajdú-Bihar amt.

Her er der gode betingelser for aktiv og afslappende rekreation takket være byens mange spa- og badesteder, begivenheder og ferietilbud. Spisestederne, hotellerne og byen Hajdúszoboszló tilbyder et bredt udvalg af programmer ud over badning. Den velholdte og anlagte resortby er perfekt egnet til ferie og rekreation af familier og dem, der ønsker at lade batterierne op.

Uden for sommersæsonen er her en lilleby atmosfære og i sommersæsonen en sommerfestivalstemning karakteristisk for badebyen, hvor der er en bred vifte af underholdningsprogrammer, der venter de besøgende. Et uundværligt element i sommeratmosfæren er repræsenteret ved musik og dans ledsaget af gastronomiske specialiteter. Rækken af turistbegivenheder startes med Hajdúszoboszló Grill- og ølfestival i maj, og den lukkes af Hajdúszoboszló Bio Foo ...Læs mere om Hajdúszoboszló
Populært i Hajdúszoboszló

ArtiklerVi anbefaler