Preveli Strand (Palm Beach)

KORT
Preveli Strand, Kreta

Preveli Strand, Kreta Creteman

Preveli Strand, også kendt som Palm Beach, er en af Kretas mest ikoniske og naturskønne strande, der ligger på den sydlige kyst af øen.

Stranden er beliggende ved udmundingen af en smuk kløft, Kourtaliotiko-kløften, omgivet af stejle klipper og frodige palmer. Den naturskønne beliggenhed gør stranden til et paradisligt sted at besøge.

Vandet ved Preveli Strand er klart og azurblåt, og stranden er kendt for sit rene vand og sin fantastiske badeoplevelse. Det er et ideelt sted at svømme og snorkle i det rolige havvand.

Det mest karakteristiske træk ved Preveli Strand er dens smukke palmebevoksede omgivelser. Palmerne, der strækker sig langs flodbredden og op ad klipperne, skaber en tropisk atmosfære, der adskiller denne strand fra andre på Kreta. Stranden består af gyldent sand, der strækker sig langs kysten og danner det perfekte sted at slappe af og nyde solen.

For dem, der elsker naturen, er der mulighed for at udforske de omkringliggende stier og kløfter, herunder Kourtaliotiko-kløften, der fører op til den berømte Preveli Kloster. Vandreture i området giver dig mulighed for at opleve den enestående kretensiske natur og nyde spektakulære udsigter.

Udover sin naturlige skønhed har Preveli Strand også en historisk og kulturel betydning. Preveli Kloster, der ligger højt over stranden, er et historisk kloster, der har spillet en vigtig rolle i Kretas historie og kultur gennem århundrederne.

Preveli Strand kan nås til fods via en kort vandretur fra parkeringspladsen eller med båd fra nærliggende landsbyer som Plakias og Agia Galini. Der er faciliteter som toiletter og mulighed for at leje liggestole og parasoller på stranden.


Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Europa > Grækenland > Kreta

Preveli Strand, Kreta Creteman

Velkommen til Kreta, perlen i det græske øhav og et sandt paradis for dem, der søger sol, kultur og enestående naturoplevelser.

Denne smukke ø, der siges at have Europas mildeste klima, åbner sine arme for rejsende og lokker med endeløse strande, majestætiske bjerge og en historie, der strækker sig tilbage til antikken.

Klima og natur

Kreta er begunstiget af det milde Middelhavsklima, og det er særligt tydeligt i sommermånederne, hvor nordvestenvinden, kendt som meltemi, bringer lidt køligere luft på de varme dage. Sommerregn er sjælden, og solen dominerer ofte himlen.

Foråret springer ud i begyndelsen af april og giver øen et farverigt tæppe af vilde blomster, mens duften af appelsiner og citroner fylder luften.

Kreta er en oase af naturlig skønhed, med mere end 150 km sandstrand og charmerende landskaber, der spænder fra frodige dale til imponerende bjergtoppe.

Strandliv og naturlige underværker

Kre ...Læs mere om Kreta


ArtiklerVi anbefaler