Falassarna strand

KORT
Falassarna strand på Kreta

Falassarna strand på Kreta Taver

Falassarna Strand, beliggende på den vestlige spids af Kreta, er en af øens mest berømte og spektakulære strande.

Falassarna Strand er kendt for sit krystalklare, turkisblå vand og sit gyldne sand. Stranden strækker sig over flere kilometer langs den kretensiske kyst og tilbyder masser af plads til besøgende at sprede sig og nyde solen og havet.

Stranden er omgivet af en dramatisk kulisse af stejle klipper og bølgende bakker, hvilket giver den et billedskønt og idyllisk udseende. Den utrolige naturskønhed gør Falassarna til et yndet rejsemål for både lokale og turister.

Vandet ved Falassarna Strand er ideelt til svømning og snorkling på grund af dets rolige og klare forhold. Besøgende kan udforske det undersøiske liv og opdage en mangfoldighed af farverige fisk og koraller.

Falassarna Strand er også et populært sted for vandsport som windsurfing og kitesurfing på grund af de konstante havbriser og det åbne hav. Der er mulighed for at leje udstyr og deltage i lektioner, hvis man ønsker at prøve disse spændende aktiviteter.

På stranden er der faciliteter som solsenge og parasoller til leje samt toiletter og brusere, hvilket gør det til en behagelig og bekvem strandoplevelse for besøgende.

Derudover byder Falassarna Strand på en fantastisk solnedgang, hvor himlen ofte bliver malet i gyldne og røde farver, hvilket skaber en uforglemmelig atmosfære.

Falassarna Strand er et fantastisk sted at tilbringe en dag med afslapning, solbadning og vandsport, og det er bestemt et besøg værd for enhver, der rejser til Kreta.


Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Grækenland > Kreta > Falasarna

Flotte strande og klart rent vand Matteo Martinello

Falasarna, også kaldet Phalasarna, er en græsk havneby i den vestlige ende af Kreta, og er ligesom Elafonisi populær blandt dagsturister på grund af de fantastiske strande og det klare turkisblå hav.

Havet er generelt meget rent og med dejlige farver på grund af sandbunden.

På grund af en pludselig hævning af den vestlige del af Kreta for 1500 år siden ligger resterne af en hellenisk havn nu inde i landet. Det er ligeledes en stor turistattraktion.
For at komme til dem skal du køre helt til enden af ​​den asfalterede vej og fortsætte på en grusvej (du vil se et skilt, der viser dig i den rigtige retning) i cirka 5 minutter.

En hel del små hoteller, studier og lejligheder er blevet bygget i de sidste par år, men udvalget er dog stadig begrænset.

I turistsæsonen er der altid et par strandrestauranter og caféer på, eller tæt på strandene, samt et par små butikker langs vejen hvor du kan shoppe det basale.

Om ...Læs mere om Falasarna
Populært i Falasarna

ArtiklerVi anbefaler