Vilniaus Gatvé

Vilniaus Gatvé, Kaunas KORT
Cafeer i Kaunas gamle bydel

Cafeer i Kaunas gamle bydel Adam Jones

I selve kernen af den hyggelige gamle bydel i Kaunas ligger den smukke gade Vilniaus Gatvé. Gaden består af hyggelige huse, barer, cafeer og restauranter.
Herfra er der direkte adgang til Frihedsalleen, Laisves aléja som er en af Europas længste gågader. Gågaden er 1,7 km lang og består bl.a. af en alle i midten med grønne træer.

De mange hyggelige restauranter og caféer, souvenirbutikker m.m. som er placeret på denne gade, tiltrækker sammen med forskellige sommerarrangementer masser af turister.

Vilniaus Gatvé var førhen en del af den gamle vej til Litauens hovedstad Vilnius.Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Europa > Litauen > Kaunas

Gågade i Kaunas August BigHead

Litauens andenstørste by Kaunas ligger centralt placeret i landet, i en dal hvor floderne Nemunas og Neris mødes og flettes sammen ved byens historiske centrum.

Kaunas er med sin interessante historie og velbevarede arkitektur, krydret med mange spændende kulturoplevelser - en helt speciel storbyoplevelse.
Besøg f.eks den charmerende gamle bydel - Old Town, og udforsk byens historiske kirker, forte og slotte.

Slap af i en af de hyggelige parker, se en forestilling på et af byens mange teatre, nyd stemningen på et af de mange torve, sluk sulten og tørsten på en hyggelig restaurant eller cafe, tag på shopping eller oplev byens charme ved blot at slentre igennem den.

Unikt gågademiljø

I Kaunas centrum finder du et virkelig charmerende gågademiljø med 2 gågader i forlængelse af hinanden. I Kaunas midtby ligger den 1,6 km lange gågade Friheds Alléen - Laisvės alėja - som er en bred gågade med en flot grøn allé af lind ...Læs mere om Kaunas


ArtiklerVi anbefaler