Skt. Peter og Skt. Paul-katedralen

KORT
Skt. Peter og Skt. Paul-katedralen

Skt. Peter og Skt. Paul-katedralen

Det menes, at sognekirken Kaunas, som blev domkirke i historiens løb, blev grundlagt af Vytautas den Store selv. Opførelsen af ​​kirken, der blev nævnt første gang i 1413, var meget lang.

Katedralen har 9 altre, hvoraf det nyeste er pave Johannes Paul II's med helgenens relikvier og et billede.

Domkirkens indre er kronet med et prægtigt orgel.Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Europa > Litauen > Kaunas

Cafeer i Kaunas gamle bydel Adam Jones

Litauens andenstørste by Kaunas ligger centralt placeret i landet, i en dal hvor floderne Nemunas og Neris mødes og flettes sammen ved byens historiske centrum.

Kaunas er med sin interessante historie og velbevarede arkitektur, krydret med mange spændende kulturoplevelser - en helt speciel storbyoplevelse.
Besøg f.eks den charmerende gamle bydel - Old Town, og udforsk byens historiske kirker, forte og slotte.

Slap af i en af de hyggelige parker, se en forestilling på et af byens mange teatre, nyd stemningen på et af de mange torve, sluk sulten og tørsten på en hyggelig restaurant eller cafe, tag på shopping eller oplev byens charme ved blot at slentre igennem den.

Unikt gågademiljø

I Kaunas centrum finder du et virkelig charmerende gågademiljø med 2 gågader i forlængelse af hinanden. I Kaunas midtby ligger den 1,6 km lange gågade Friheds Alléen - Laisvės alėja - som er en bred gågade med en flot grøn allé af lind ...Læs mere om Kaunas


ArtiklerVi anbefaler