London Eye

The Queen's Walk, Bishop's, London SE1 7PB, Storbritannien KORT
Aftenudsigt over London fra London Eye

Aftenudsigt over London fra London Eye Guy Percival

London Eye, Coca-Cola London Eye eller Millennium Wheel, er et stort pariserhjul i midten af London. Det er 135 meter højt og blev åbnet for publikum i marts 2000Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Storbritannien > England > London

Londons finanskvarter

Londons historie går tilbage til romerne. Siden grundlæggelsen for 2.000 år siden har London været centrum for mange vigtige bevægelser og fænomener som den engelske renæssance, den industrielle revolution og nygotiske-arkitektur. Derfor er byen blevet en af de mest populære turistdestinationer i verden og tiltrækker stadigt flere på grund af sin økonomiske vækst.

London har tre verdensarvssteder: Palace of Westminster, Tower of London og den historiske bosættelse Greenwich. Byen er et af verdens førende kommercielle, finansmæssige og kulturelle centre, og dens indflydelse på politik, uddannelse, underholdning, massemedier, mode og kunst bidrager alle til dens status som en vigtig verdensby.

London har en officiel befolkning på 8.908.081(2018) indbyggere, og inden for grænserne af Londons byområde er indbyggertallet 9.787.426 (2011), og byen er en af de største byer i EU målt på befolkning. Metropolregionen har en befolkning på 10.470.000 (2016). ...Læs mere om London
Populært i London

ArtiklerVi anbefaler