Københavns Tivoli

Vesterbrogade 3, 1630 København V, Danmark - WWW KORT
Fart og sug i maven

Fart og sug i maven

Københavns Tivoli er beliggende i centrum af København tæt ved Hovedbanegården og Strøget.
Parken er verdens næstældste forlystelsespark af sin slags, kun Dyrehavsbakken er ældre.

Tivoli er den suverænt mest besøgte turistattraktion i Danmark. Parken er Europas tredjemest besøgte forlystelsespark, kun overgået af Disneyland Paris og Europa-Park i Tyskland.

Udover de mange forlystelser indeholder parken en lang række restauranter heriblandt Fregatten Sct. Georg III og Grøften.

Tivoli har traditionelt kun haft åbent fra starten af april til sidst i september, men siden 1994 har man haft åbent i juleperioden med julemarked og fem ekstra forlystelser. Siden 2006 har man desuden haft åbent ti dage i skolernes efterårsferie i forbindelse med halloween med cirka 500.000 gæster. Fra 2018 har Tivoli udvidet sine åbningstider, så parken har åbent flere uger i både oktober, november, december og februar.

Wikipedia


Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Sjælland > Nordsjælland > København

Nationalmuseet, København Richard Mortel

København

Danmarks hovedstad København er turistmagnet for mange, både danskere og udlændinge.

De fleste udenlandske turister i København kommer fra Sverige, Norge og Tyskland.

Den danske hovedstad er desuden grænseby og centrum for Øresundsregionen, som er Nordens største metropolregion. Siden 2000 har København og Malmø været forbundet af Øresundsforbindelsen.
Byen ligger på Sjællands østkyst og strækker sig ind over dele af Amager. En række broer og en tunnel forbinder de sjællandske og amagerske bydele.
I København findes Danmarks centrale institutioner som Folketinget, kongehuset, højesteret og centraladministrationen.

Byen er på trods af sin yderlige placering i Danmark nationens kulturelle og økonomiske center og et vigtigt trafikknudepunkt med Nordens største lufthavn, Danmarks største banegård og en af de største havne, samt kulturinstitutioner som Parken, Nationalmuseet, Tivoli, Glyptoteke ...Læs mere om København
Populært i København

Nordic Choice Hotels er Nordens største hotelkæde

ArtiklerVi anbefaler