Goboat København

Islands Brygge 10, 2300 København S - WWW KORT
På bådtur i København

På bådtur i København

Lej en båd hos goboat og sejl en tur på egen hånd gennem Københavns kanaler.

Danske GoBoat er en førende udbyder af oplevelser på vandet. Goboat har 44 både i KBH Havn, som gæsterne selv styrer. De sejler langsomt, så fokus er på hygge og fællesskab.

Som din egen kaptajn kan du i ro og mag, sammen med venner og familie, opleve Københavns havn og kanaler fra sin allersmukkeste side.

Der er plads til 8 personer i hver båd. Det kræver ikke sejlerbevis og Goboat vejleder grundigt omkring de generelle sikkerhedsregler for sejlads i havnen. Se mere på goboats hjemmeside.Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Sjælland > Nordsjælland > København

Strøget i København

København

Danmarks hovedstad København er turistmagnet for mange, både danskere og udlændinge.

De fleste udenlandske turister i København kommer fra Sverige, Norge og Tyskland.

Den danske hovedstad er desuden grænseby og centrum for Øresundsregionen, som er Nordens største metropolregion. Siden 2000 har København og Malmø været forbundet af Øresundsforbindelsen.
Byen ligger på Sjællands østkyst og strækker sig ind over dele af Amager. En række broer og en tunnel forbinder de sjællandske og amagerske bydele.
I København findes Danmarks centrale institutioner som Folketinget, kongehuset, højesteret og centraladministrationen.

Byen er på trods af sin yderlige placering i Danmark nationens kulturelle og økonomiske center og et vigtigt trafikknudepunkt med Nordens største lufthavn, Danmarks største banegård og en af de største havne, samt kulturinstitutioner som Parken, Nationalmuseet, Tivoli, Glyptoteke ...Læs mere om København
Populært i København

Nordic Choice Hotels er Nordens største hotelkæde

ArtiklerVi anbefaler