Designmuseum Danmark

Bredgade 68, 1260 København K - WWW KORT
Designmuseum Danmark

Designmuseum Danmark Dafydd Vaughan

Designmuseum Danmark ligger i Bredgade i København. Det viser dansk og internationalt kunsthåndværk og industrielt design fra det 20. århundrede, hvor ordet design bliver fremtrædende. Museets formål er at inspirere industrien.

Til 2011 hed det Kunstindustrimuseet eller Det danske Kunstindustrimuseum og udstillede smukke møbler og kunstgenstande fra før 1950. Det blev grundlagt i 1890 og slog dørene op for publikum i 1893. En idé var at gøre forbrugerne kritiske og kvalitetsbevidste.

Wikipedia

Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Sjælland > Nordsjælland > København

Tagpool på Hotel Villa Copenhagen

København, perlen blandt nordiske metropoler, lokker rejsende fra fjern og nær til sig med sin unikke blanding af kultur, historie og livlig atmosfære.

Som Danmarks hovedstad og hjertet af Øresundsregionen stråler København med en særlig tiltrækningskraft, der får besøgende til at føle sig hjemme fra det øjeblik, de sætter deres fod i denne fantastiske storby.

Fra det øjeblik, man træder ind i København, fornemmer man byens puls, der pulserer med liv og energi.
Dens ikoniske skyline, kendetegnet ved spidse spir og moderne arkitektur, hilser besøgende velkommen til et sted, hvor fortid og fremtid mødes i en smuk harmoni.

De fleste udenlandske turister i København kommer fra nabolande som Sverige, Norge og Tyskland, men byens tiltrækningskraft strækker sig langt ud over disse grænser. Med Øresundsforbindelsen, der forbinder København med Malmø, udgør byen et kulturelt og økonomisk epicenter i hele regionen.

Køben ...Læs mere om København
Populært i København

Nordic Choice Hotels er Nordens største hotelkæde

ArtiklerVi anbefaler