Botanisk Have

Gothersgade 128 1123 København K - WWW KORT
Botanisk have i København

Botanisk have i København GoEThe

Botanisk Have i København er sammen med Geologisk Museum og Zoologisk Museum en del af Statens Naturhistoriske Museum, der blev stiftet i 2004.

Der dyrkes i dag over 23.000 forskellige registrerede planter, som er fordelt over et antal frilandsafsnit og væksthuse. De forskellige afsnit er anlagt med jordbundsforhold, som svarer til forskellige plantegrupper.

Statens Naturhistoriske Museum er organiseret under det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet og har ansvaret for forvaltningen af de nationale naturhistoriske samlinger og den tilknyttede forskning og formidling.

Botanisk Haves kernefunktioner er forskning, formidling og undervisning. Samtidig er haven et rekreativt område med fri adgang til de fleste afsnit.

Wikipedia

Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Sjælland > Nordsjælland > København

Oplev den grønne by på cykel

København

Danmarks hovedstad København er turistmagnet for mange, både danskere og udlændinge.

De fleste udenlandske turister i København kommer fra Sverige, Norge og Tyskland.

Den danske hovedstad er desuden grænseby og centrum for Øresundsregionen, som er Nordens største metropolregion. Siden 2000 har København og Malmø været forbundet af Øresundsforbindelsen.
Byen ligger på Sjællands østkyst og strækker sig ind over dele af Amager. En række broer og en tunnel forbinder de sjællandske og amagerske bydele.
I København findes Danmarks centrale institutioner som Folketinget, kongehuset, højesteret og centraladministrationen.

Byen er på trods af sin yderlige placering i Danmark nationens kulturelle og økonomiske center og et vigtigt trafikknudepunkt med Nordens største lufthavn, Danmarks største banegård og en af de største havne, samt kulturinstitutioner som Parken, Nationalmuseet, Tivoli, Glyptoteke ...Læs mere om København
Populært i København

Nordic Choice Hotels er Nordens største hotelkæde

ArtiklerVi anbefaler